Kaivattu Janne Pyykkönen tämän viikon Pelaajacast-vieraana – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kaivattu Janne Pyykkönen tämän viikon Pelaajacast-vieraana – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi!

25.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10
Kaivattu Janne Pyykkönen tämän viikon Pelaajacast-vieraana – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Kyllä! Pelaajacast 285 saapuu tämän viikon torstaina vieraanaan hartaasti kaivattu ex-vakiocastilainen Janne Pyykkönen! Pyykköselle ja säälistä myös J/V/P-kolmikolle voi lähettää kuulijakysymyksiä keskiviikkoista äänitystä varten, jossa visaisiin peliaiheisiin kysymyksiin vastaillaan tavan tapaisesti Kysy Pelaajalta -osiossa.

Castikansalta toivotaankin jälleen enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyviä kysymyksiä, toiveita ja kommentteja. Ne voi lähetellä perille asti seuraavin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 285. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 28. lokakuuta. Videoversiota pyritään saamaan linjoille vuorokautta myöhemmin, eli perjantaina 29. lokakuuta.

Kommentit

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Pyykkönen, Total War: Warhammer III ja Darkest Dungeon 2. Pelkoja ja odotuksia?

Käyttäjän ryukenden kuva
ryukenden

Pyykkönen, kerroit nauraen joskus vuonna nakki ja kivihakku roolipelistä jossa olit jollain tavalla legendaarisella statuksella tai ainakin hyvin tunnettu. Sanoit joskus myöhemmin avaavasi tätä tarinaa. Kysyin viikkoja sen jälkeen 22.01.2013 pelaajacast 101:ssä sinulta jahka valottaisit tapahtumia. Jostain kumman syystä vaikutit nolostuneelta ja ohjasit vain neverwinter nightsiin ja sieltä world of avlikseen. Yritin pitkään selvittää mistä kyse. Ei onnistanut. Voisitko näin yli 7 vuoden jälkeen valottaa tapahtumia? Älä suotta ujostele. Ps. kiitos että olit vuosia tarinoimassa cästissä, hyviä nauruja tarjoten.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Oikein hyvää syksyä koko toimitukselle kuin myös Pyykköselle. Mitkä ovat Panun mietteet Kingdom Heartsin päähahmon Soran lisäämisestä Super Smash Bros. Ultimaten viimeiseksi taistelijaksi?

Itse yllätyin posiitivisesti että hahmon liittyvä lisenssisotku saatiin lopulta selvitettyä ja piikkitukalla on myös ihan hauska pelata.

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Gigantamax Gengar
Sword Rumor has it that its gigantic mouth leads not into its body, filled with cursed energy, but instead directly to the afterlife.
saisko tangenttia pokemoneista ja toiveita gen 9 suhteen

Minkälaiseksi itse kuvittelette suomeen perustuvan pokemonn pelialueen mistä tulee maskotin allkuperä itse näkisin sen kummitus miekan yhdistyvän luisen soittimen kanssa mihin viittaan

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Vähän kaiholla kaipaillut silloin tällöin jatkoa Sleeping Dogsille.
No, sitä tuskin saadaan, niin voisiko Yakuzusta olla paikkaamaan tätä aukkoa? Sleeping Dogsissa pidin ennenkaikkea hahmoista. Olivat laadukkaasti kirjoitettuja värikkäitä persoonia ja tarinaki muutenkin oli oikein hyvä.

Yakuzaa en ole pelannut, voisiko tässä olla Sleeping Dogsin korvaaja minulle?
Yakuza 0 varmaan hyvä peli ottaa siitä selvää?

Käyttäjän Anatoli68 kuva
Anatoli68

Pyykkösen ja muiden mielipide äänikirjoista? Tuleeko kuunneltua ja onko kokemus täysin verrattavissa perinteisen kirjan lukemiseen?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Pyykkönen:

Syksyn suosikki valmisruoka?

Onko kaikkien 4x-pelien end game tylsä?

Kaikille (säälistä):

Oletteko nähneet netflixistä löytyvää " The Guilty" elokuvaa? Suosittelen. Yllättävän hyvin pitää otteessaan vaikka koko elokuva tapahtuu käytännössä yhdessä huoneessa ja suurin osa siitä on lähikuvaa Jake Gyllenhaalin naamasta.

Luuletteko että GTA-trilogian Definitive Edition on kaiken hypen arvoinen, vai onko aika kullannut muistot ja marraskuussa koetaan suuria pettymyksen tunteita?

Jaksamista syksyyn ja yrittäkää olla liukastumatta silmä edelle ovitappeihin.

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Heippa hei koko toimitus! Ja oikein mukavaa että Pyykkönen on kiireiltään saatu messiin!

Pyykkösen mielipide Dyyni leffasta jos on nähnyt. Ja olisiko jotain uusia mukavia kirjasuosituksia?

Toki muukin toimitus saa vastata :)

Hyvät syssyn jatkot!

Käyttäjän Lanttu kuva
Lanttu

Pyykkönen taisi olla Arkham Horror Card Gamen ystäviä? Itse pelasin ensimmäisen kampanjan, Dunwich Legacyn "läpi" kaverin kanssa loppukesästä. Viimeistä tehtäävähän ei päästy näkemään, koska peli päätti lusikoimisen tai lapioimisen sijaan kaataa koko jäljellä olevan kakkaämpärinsä suoraan kurkusta alas. Ehta Horror-kokemus siis mutta hieman eri mausteilla. Luonnollinen jälkipyykkiratkaisu oli ostaa samantien neljä kampanjaa lisää, kun Fantasy Flight Games sopivasti ilmoitti nousevista hinnoista.

Mikä mahtaa olla Pyykkösen suosikkikampanja ja onko kaikki tähän asti julkaistu sisältö pelattu läpi? Kuinka pitkälle psykoosin puolelle mahdollinen tuunaaminen on muutoin mennyt (itsellä tai pelin omistajalla)? Onko kortteja muovitettu, säilytysrasioita kikkailtu tai komistuksia/helpotuksia esim. Etsystä tilailtu?

P.S. Onko Johanna koskaan pelannut Horror-pelejä (Arhkam, Eldritch, Mansions of Madness...)? Ottaen huomioon Gloom Haven -kamppailut, voisi olla mielenkiintoista kuulla millaisia tuskan parahduksia Horror-pelit aiheuttaisivat ottaen huomioon niiden ajottaisen absoluuttisen epäreiluuden.

Käyttäjän Casual Hertz kuva
Casual Hertz

1.)Minkälaisia seikkailuja Pyykkösellä on ollut Crusader Kings III:n parissa?
2.) Pyykkösen loppuvuoden kirjasuositukset