Kasmir palaa Pelaajacastin tähtivieraaksi – lähetä kysymyksesi keskiviikon äänityksiin! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kasmir palaa Pelaajacastin tähtivieraaksi – lähetä kysymyksesi keskiviikon äänityksiin!

20.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
26
Kasmir palaa Pelaajacastiin
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Pelaajacastin tämän viikon tähtivieraaksi saapuu kuuntelijoillekin varsin tutuksi tullut muusikko Kasmir, eli Thomas Kirjonen! Kuten tapana, aktiiviseksi pelaajaksi tunnustautuvalle Kasmirille voi lähettää kysymyksiä jaksoa varten.

Mikäli aiemmat turinatuokiomme Kasmirin kanssa ovat jääneet välistä, viimeisimmät vierailut tapahtuivat jaksoissa 221 ja 212.

Pelaajacastin 231. jakson äänitykset ja kuvaukset tapahtuvat keskiviikkona aamupäivästä, joten muistathan lähettää kysymyksesi ajoissa! Myös toimitukselle, josta paikalla Huttunen, Pyykkönen ja Arvekari, voi lähettää säälistä omia kysymyksiä.

Näin saat kysymyksesi perille asti:

1) Pelaajalehti.com: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.

Pelaajacast 231 julkaistaan torstaina 23. toukokuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

 

Kommentit

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys pelaajacastilaisille!

Löytyykö toimituksesta Final Fantasy VII:n ystäviä? Mitä mietteitä ja tuntemuksia uusin traileri Final Fantasy VII:n remakesta herätti pitkän hiljaiselon jälkeen?

Entä mitä mieltä olette siitä, että peli aiotaan edelleen jakaa lyhyempiin jaksoihin? Jos näitä jaksoja ei tarvitsisi pelata pelitoimittajan työn vuoksi heti julkaisussa, niin odottaisitteko mieluummin, että peli on saatu julkaistua kokonaan ennen pelaamista?

Mikä on lempikohtauksenne ko. pelissä ja uskotteko sen sisältyvän mukaan remakessa?

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Tuliko pelattua Rage 2:sta? Millaisia tunteita/ajatuksia peli herätti?

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1.Game of thrones päättyi. Miltä nyt tuntuu? Haluaako Pyykkönen avautua?

Got oli lopulta malli esimerkki mitä tapahtuu, kun käsikirjoitus muuttuu kakaksi. Toki oli sarjassa vielä muutama hyvinkin kirjoitettu kohtaus. Moni juoni tapahtumakin vaikutti Martinin käsialalta, mutta miten sinne päädyttiin oli aliarvoista. Jäi sellainen vaikutelma, että D ja D olivat kyllästyneet koko sarjaan ja että he halusivat vain runnoa sarjan loppuun, jotta pääsisivät Star Warsin pariin. Harmi sinäänsä, koska sarjan 1-4 kaudet olivat kultaa(toki kirjat apuna). Lisäksi he onnistuivat muun muassa tekemään Rob Starkista paremman hahmon kuin kirjoissa ja laittamaan Varyksen ja Littlefingerin väittelemään keskenään mestarillisessa dialogissa.

Surullisintahan tässä on se, että Martinin kirjat antavat vielä toivoa uskoa tämän mahtavan sarjan tyydyttävään päätökseen. Vaikka Winds of winter joskus ilmestyisi, ei Martin tule todennäköisesti koskaan saamaan Dream of springiä valmiiksi. Haluaako Pyykkönen avautua uudestaan?

2.Americanssin 6 kausi. Pyykkösen mielipiteet? Oliko sarja lopulta yli pitkä? Ei sarja huono ole, mutta Philipin masennuksen ja Elisabethin isänmaallisuuden olisi voinut mielestäni tiivistää pienempäänkin pakettiin.

3.Mitä uutta odotatte Borderlands kolmelta? Tarvitseeko sarjan muuttua?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Scufin kunto ? Monesko menossa ?

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Valitettavasti en osaa auttaa tuossa teidän tuossa fanituote sivuston nimessä, kun menen sinne sivulle pelaajalehti.comin kautta tai siis pelaaja.fi. Niin ei tartte opetella sitä ulkoa. Muutama tuote sieltä kyl kiinnostais hommata, kuten lippis, kun vaan sais paremman kuvan millainen se on, esim. videolla. Onko Pelaajantoimituksessa lippis henkilöitä? Onko tulossa Pelaaja-pipoa? Mikä on vähiten pelaamanne peligenre, jos musiikki- ja urheilupelit jätetään laskuista pois?

Käyttäjän ToniToni kuva
ToniToni

Kysymys:
Ei mitenkään liity Kasmiriin, mutta olisiko mahdollista saada Crusader Kings 2 stooreja lisää? Voisin oikeestaan kuunnelle vaikka koko podcastin aiheesta

Käyttäjän DeddoRäbbit kuva
DeddoRäbbit

Tervehdys arvon castiläiset!

Pari kyssäriä Kasmirille:

1) Uppooko Tumpille Billie Eilish?
Itse olen enimmäkseen metallimiehiä, mutta kyseinen likka tekee mukavasti normaalista radiopoppihömpästä poikkeavaa musaa, että se toimii jopa minullekin 😎

2) Kummasta on mielestäsi helpompi kirjoittaa hyviä biisejä: ilosta vai surusta/vihasta?
Omasta mielestä tietynlainen melankolia, viha tai suru antaa kappaleille sen verran enemmän särmää, että ne tuppaavat yleensä olemaan huomattavasti parempia verrattuna iloisemman tai mukavemman aiheen omaaviin kappaleisiin.

3) Ja kolmantena. Onko tullut katsastettua jo Slipknotin uusi tuleminen maskeineen ja sinkkuineen? Vanhana nu-metal miehenä varmaan joskus olet knottia kuunnelut.

Kiitosta koko Pelaajan köörille aina niin viihdyttävistä lehdistä ja casteistä! On ollut ilo seurata teitä jo reilun kymmenen vuoden ajan!
Propsit myös tämän pelaajacast-kauden vierasinvaasiosta!

Käyttäjän Viinatrokari kuva
Viinatrokari

Eh nimittäin hyvvee päevöö kästiläiset ja kasmir! Mitä peliä odotatte henkilökohtaisesti tällä hetkellä eniten? Onko kesä sellaista aikaa että pelaaminen jää normaalia vähemmälle? Itsellä ainakin näin. Pistaasipähkinäjäätelön makuista kesää kaikille ja ps. Kasmirille erityis mainita loistavasta vedosta karaokessa parisen viikkoa sitten hämeenlinnassa. En kehdannut tulla heittämään yläfemmoja mutta oli mukava huomata äijä meidän "tavallisten kuolevaisten" seurassa. 🙂

Käyttäjän SensoryOverdrive kuva
SensoryOverdrive

Jeah Tumppi is back! Kasmircastit kuuluvat ehdottomasti suosikki jaksoihini!
Tumpille:
Mihin peliin tällä hetkellä uppoaa eniten aikaa?

Miten figu harrastus etenee? Onko hiipunut vai räjähtääkö käsiin?

Kaikille:

Oletan, että kaikki ovat nähneet endgamen. Mitä risuja tai ruusuja antaisitte leffalle? Mielestäni leffa onnistui täydellisesti tuomaan päätöksen infinity-saagalle. Ainoa asia, joka hetken häiritsi oli Hulk. Tällä uudella versiolla hulkista oli kuitenkin selkeä tarkoituksensa ja ilman sitä elokuva olisi ollut paljon synkempi.

Miten teidän mielestä ennalta arvattava sukupolven vaihdos toteutettiin? Mielestäni sitä ei olisi voinut paremmin tehdä.

Tietämykseni Marvel sarjakuvista ei ole kovin hyvä, joten korjatkaa jos olen väärässä. Sarjakuvissa Buckysta tulee uusi Kapteeni Amerikka civil warin jälkeen. Nyt Falconista tuli uusi kilvenkantaja, mikä oli todella monella tasolla täydellinen ratkaisu. Samaa mieltä? Eri mieltä?

Kapteeni Amerikka pääsi vihdoin käyttämään Mjölniriä, mitä sarjakuvafanit ovatkin varmasti odottaneet. Oliko tätä kohtausta säästetty juuri oikeaan hetkeen? Vaikka tiesin, että nyt se tulee nousi iho silti kananlihalle. Kirsikkana kakun päälle vielä Iron Man/Robert Downey Jr. Tribuutti end credit scenen tilalle.

Robert Pattinsonista uusi batman. Mikä on castin mielipide. Itse pidän valintaa hyvänä. Kyllä Michael Keatonin ja Heath Ledgerinkin castauksia kritisoitiin, mutta miten kävi?

Käyttäjän pettma kuva
pettma

Onko Kasmirilla nettipelikavereina (tai ihan samalla sohvalla) ketään muita tähtiartisteja?

Nostoja