Kysy Pelaajalta – lähetä kysymyksesi tämän viikon Pelaajacast-jaksoon #260! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta – lähetä kysymyksesi tämän viikon Pelaajacast-jaksoon #260!

14.09.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11
Kysy Pelaajalta – lähetä kysymyksesi tämän viikon Pelaajacast-jaksoon #260!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajacastin 260. jakso saapuu ääniaalloille torstaina! Keskiviikkona äänitettävä jakso vedetään näillä tiedoin peruskolmikon, eli Johannan, Panun ja Villen, voimin. Kysymyksiä jakson Kysy Pelaajalta -osioon voi lähettää keskiviikkoon mennessä seuraavin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 260. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 17. syyskuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Pelaajacastin syksystä mainittakoon jälleen sen verran, että suunnitteilla on jälleen uutta tukijoille omistettua erikoissisältöä. Syyskaudella tukijoiksi ryhtyvät saavat takautuvasti myös tähän asti julkaistut kaksi bonusjaksoa, joten nyt jos koskaan on oiva hetki hypätä Pelaaja Shopin puolelle ja varmistaa, että keskinkertainen läppä lentää tulevaisuudessakin!

Kommentit

Käyttäjän Dongshan kuva
Dongshan

Alkuun kehuja:
- Piti kirjoittaa jo aiemmin, mutta en saanut aikaiseksi. Harvemmin arvosteluja lukiessa tulee sellainen olo, että "kylläpäs onkin hyvin kirjoitettua tekstiä". Näin kuitenkin kävi kun luin Villen Final Fantasy VII Remaken arvostelua. Ehkä parhaiten kirjoitettu arvostelu, mitä olen lukenut.
- Millaisia odotuksia Star Wars: Squadronsia kohtaan? Itselle loppuvuoden odotetuin peli. Mikään ei voita kunnon Star Wars- avaruuslentelyä!
- Ja vielä: Jokunen vuosi sitten pelaajacastissa oli vieraana joku virtuaalitodellisuustyyppi. Nyt kun Oculus/Facebook järjestää tänä keskiviikkona isot virtuaalimessut ja todennäköisesti julkistaa uudet lasit, niin voisi olla hyvä aika kutsua joku alan asiantuntija castiin puhumaan. Muutenkin on alalla ollut viime aikoina paljon pöhinää. Ja tiedän, että Janne Kaitila on VR- puolella hommissa, mutta eipä hän ole paljoa puhunut aiheesta kun on ollut vieraana.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Kun ei viime kerralla ehditty,

Ostin closed betasta* ns. indie-Siegen eli Due Process nimisen pelin. Noin pari tuntia olen pelannut tätä peliä ja kyllä se lunastaa ne odotukset mitä paperilla odotin.
DP sai minut tajuamaan/ tuntemaan ettei Ubisoftin Siegelle ole nähty kilpailijoita viiden vuoden aikana. Tämä tuntuu oudolta kun miettii kuinka monta heartstone, overwatch, battle royal ja battle chess-ratsastajaa markkinoilla on nähty. Kyynisimmät voivat jo lyödä vetoa milloin Ubisoft julkaisee oman Rabbids teemaisen Fall Guy pelin tai Fortnite saa oman pelimuotonsa jossa voittajaksi ei nousta pyssyillä.

Mistä luulette että tämä johtuu? Voisin itse ainakin kuvitella DICEn Battlefield-sarjan Frostbite enginellä olevan ensimmäinen joka lähtisi haastamaan Siegeä mutta mitään tälläistä ei ole kuulunut.

*peliä ei steamistä hakukentältä löydä mutta pelintekijän omilta sivuilta löysin linkin jonka kautta sen voi hankkia jos haluaa jo nyt. https://store.steampowered.com/app/753650/Due_Process/

---

Viime cästissä (vai ennen kesälomaa?) Johanna kertoi ettei ollut kauhean kiinnostunut futuristisesta Sims 4 DLC:eestä, millaiset fiilikset nyt kun seuraava DLC on Star Wars teemainen?

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Oletteko katsoneet The Umbrella Academyä Netflixistä?

Käyttääkö Johanna Gloomhaven peliporukoineen Gloomhaven Helper appiä? Nopeuttaa kivasti pelaamista ja pöytätilaa säästyy.

Milloin Johanna, Ville ja Panu alkavat pelaamaan Magic the Gatheringiä?

Käyttäjän SEPPO-SILAKKA kuva
SEPPO-SILAKKA

Millaisia ajatuksia herättää se tosiasia, että osa kehittäjistä julkaisee nykysukupolven pelinsä uudelle sukupolvelle täysin ilmaiseksi, ja osa kehittäjistä taas laittaa tuotteelleen hintalapun? Aiotteko palata vanhoihin PS5/Xbox Series X -optimoituihin klassikoihin vai viekö uudet pelit voiton?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Arveletteko The Settlersin julkaisun siirtyvän ensi vuodelle?

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Onko Zero Escape -sarja tuttu castilaisille? Mietteitä?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys kaikille castilaisille!

Koska viime kerralla ei ehditty vastaamaan castin lyhyyden (vain kaksi tuntia!) vuoksi, niin esitän samat kysymykset.

- castilaisten mietteitä tulevasta Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - kickstarter pelistä? Pelin povetaan olevan henkinen jatkaja Konamin klassiselle Suikoden roolipelisarjalle.
- onko castilaisilla mitään omia kokemuksia Suikodoneista?
- herääkö Konami enää koskaan tekemään omia jatko-osia klassikkosarjoilleen vai tyydytäänkö pelitalossa jatkossakin julkaisemaan lähinnä vanhojen pelien kokoelmia ja PES:siä?

Kiitos paljon mielenkiintoisesta toimintatonnijaksosta, jossa käsiteltiin Intraa.
Mukavaa alkavaa syksyä koko toimitukselle!

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys arvon castilaiset!

Harmillista että Puhan vierailu oli kiireellisempi ja kysymyksiä jäi käymättä läpi. Onko Puha tulossa uudestaan vieraaksi että voisi kysellä uudestaan?

PelaajaHD pimpelipom kaupalliset tiedotteet ovat ottaneet aimoharppauksen kehityksessä! Käsikirjoittaako Arvekari itse nämä? Oli miten tahansa niin toteutus 5/5! Sen sijaan minne ovat jääneet castin alun ”numerofaktat”?

Kristallipallot esiin, mitä on Pelaaja 260:n kannessa?

Onko Konamin froteepyyhe vielä Arvekarilla tallessa? Nähty mm. Joulukalenteri HD 2012 3. luukussa.?

Pelasin kesäprojektina kaikki Unchartedit läpi PS4llä ja oli huikea matka, varsinkin kun pelisarja jäänyt syystä x kokonaan kokematta aiemmin. Nyt ymmärrän hyvin Puhan hehkutukset näistä aikanaan casteissä. Pelatessa pääsi hyvin toteamaan 3rd Person action pelien kehitystä niin pelimekaniikoiltaan kuin graafisen ja tarinankerronnan saralta. Ovatko castiin osallistujat päässeet todistamaan jotain tällaista näin jäljestäpäin jonkin pelisarjan parissa?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Onko Nolanin uusin leffa Tenet käyty katsomassa? Tajusitteko mitään?

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Amnesia Rebirth julkaistaan lokakuussa. Aiotteko pelata, ja oletteko pelanneet ensimmäisen osan The Dark Descent? On ehkä ainoa peli joka on aiheuttanut painajaisia itselleni.