Pelaajacast 250 tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 250 tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon

6.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Pelaajacast 250 tällä viikolla – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Poikkeuksellinen arki jatkuu myös Pelaajacastissa, eli castin konkkaronkka äänittää tämänkin viikon jakson etäyhteksillä kotikonttoreilta tai -sohvilta, mikä mielentila sitä nyt kullakin taholla sattuu äänittäessä olemaan. Luvassa on jo peräti Pelaajacastin 250. jakso, joka purkitetaan näillä tiedoin juurikin vakioremmin, eli Johannan, Panun ja lievästä mökkihöperyydestä jo kärsivän allekirjoittaneen voimin (Ville, jos nyt joku ei jaksa ruutua skrollailla).

Jaksossa puidaan varmaankin joiltain osin castin 250-jaksoista taivalta, mutta todennäköisesti tunnelmoidaan niitä pelattuja pelejä ja pelimaailman kuulumisia. Kuulemma Resident Evil 3:a on veivattu ja Final Fantasy VII Remakeakin jo joku hypistellyt.

Mikäli teknisiltä kommelluksilta vältytään, jakso äänitetään keskiviikon aikana ja julkaistaan torstaina aamupäivästä. Edellisen jakson perusteella videoversiossa saattaa vierähtää tovi totuttua pidempään, kiitos editointiin käytettävän nuhapumppuisen kotikoneen.

Mikäli niitä omia polttavia kysymyksiä haluaa saada mukaan Kysy Pelaajalta -osioon, avaimet onneen löytyvät seuraavin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Kommentit

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Hämärä muistikuva, että olisi jo joskus kysytty, mutta kysytään uudestaan.. Villen Top 5 Megamanit?

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Tsemppiä Pelaajan toimitukselle! Tuntuu siltä kuin jokin Raamatullinen vitsaus olisi iskenyt kaikki kapulat rattaisiin rakkaan lehden toiminnan estämiseksi.

-Mikä on Panun lopullinen mielipide Doom Eternalista? Viime jakson pohjalta sain semmoisen kuvan, että mielestäsi sarjaa vietiin liian juonipainoitteiseen ja mahtipontiseen suuntaan? IMO tykkäsin uudesta loresta, mutta olen samaa mieltä siitä, että ehkä fokus siirtyi vähän väärään suuntaan.

-Tuntuuko teistä siltä, että joskus uuden pelin aloittaminen on kuin uuden työn aloittaisi? Koskee erityisesti avoimen maailman megaräiskintöjä ja ropeja. Pelissä saattaa mennä 10-20 tuntia pelimekaniikan esittelyssä ja kun lopulta alat saamaan edes pintapuolisesti kiinni olennaisemmista asioista, peli onkin lopussa. Olen monesti lopettanut pelin suosiolla kesken, kun vielä 10 tunninkin jälkeen pitäisi vetää läpi päälleliimatun oloisia opettelutehtäviä.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Jos kysyn liian poliittisia, skipatkaa:
Pelikokemuksenne pohjalta, onko tosi metsästäjä mielestänne sellainen, jolla on koira apunaan ja aisteinaan? Pitäisikö metsästyskoirille vaaralliset sudet hävittää Suomesta?

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Onko pelaajacast lopettanut Soundcloud toiminnan vai onko omassa päätteessä vika kun jakso 247. näyttää olevan viimeisin siellä?

---

En ole koskaan innostunut Diablo, Dota ja vastaavista isometrisestä kamerakulmasta pelattaville peleille, mutta päätin antaa tuoreelle suomalaiselle Iron Danger:ille mahdollisuuden kun pelissä voi kelata aikaa taaksepäin ja myönnän että se mitä tähän mennessä olen pelannut maistui kyllä. Tuskin tulen aloittamaan muita aiemmin mainittuja pelejä pelaamaan siltikään, mutta ainakin voin jatkossa sanoa että olen tämän kuvakulman peliä pelannut.

Muistuuko teillä mieleen peliä joka ei kuulu teidän omaan genre-makuun mutta päädytte silti tykkäämään kyseisestä pelistä?

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

Olettekos pelanneet Persona 5 Royalia? Aikoinaan itsellä jäi perus P5 kesken enkä koskaan sitä sitten loppuun pelannut... Nyt Royalia takana kymmenisen tuntia ja tuntuu kyllä taas todella hyvältä peliltä!

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Heipä hei vaan castilaisille!

Edellisen Pelaajacastin hehkutuksen innoittamana päätin ottaa riskin ja ostaa itselleni uusimman Animal Crossingin. En ollut aikaisemmin pelannut itse ko. pelisarjaa, mutta tiesin kyllä jotain pelisarjan ideasta. Lähtökohdat omalle kokemukselleni eivät olleet alkuun kovin lupaavia, koska oman saareni hedelmät olivat omenia ja ensimmäinen asukas Diva sammakko, jotka Johanna haukkui edellisessä castissa tylsimmiksi hedelmiksi ja kauheimmaksi/rumimmaksi asukkaaksi.

Tästäkin huolimatta alan vähitellen päästä sisään pelin imuun, vaikkakin aika paljon tulee käytettyä aikaa kaikenlaiseen haahuiluun sen sijaan, että olisi aina lyhentämässä Nookin velkoja pois. Mitä tärkeimpiä aloittelijan perusvinkkejä teillä olisi antaa (olen saanut museon ja kaupan pystyyn)?

Peli kyllä toimii hyvänä vastakohtana Resident Evil 3 Remakelle ja Persona 5 Royalille, jotka ovat omalla tavallaan ”raskaampia” pelikokemuksia.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Tervehdys arvon castiläiset!

Ville: Miten meni Picardin 1. kausi noin omasta mielestä? Jatkoon/rotkoon vai Star Trek: Riker?

Panu: Ymmärsinkö oikein, Community on vielä näkemättä? Älä annan 80-luvulta repäistyn nimen suomennoksen häiritä, kulttikamaa ja syystä!

Johanna: Miksi lehdessä on niin vähän asiaa Destiny 2:sta? Missä viipyy 24-sivuinen erikoisartikkeli historian parhaasta taistelupelistä Bushido Blade?

Mistä saa tilattua Pelaajaa ja mistä saisin upean Pelaaja-hupparin tai Pelaajacast-mukin?

Tämä kysymysten tekeminenhän on lystiä puuhaa!

Käyttäjän saar86 kuva
saar86

Jossain cästissä tuli Johannan ikä ilmi ja olin yllättynyt.. Tuli vanha olo ! 😁 Kylläkait Mister Finngamer on kuitenkin vanhempi ?? ☺️ Hyvällä iskurepliikillä ”Hi Gamer” iski itselleen vain nuoren kumppanin 😃

Käyttäjän cab1nlake kuva
cab1nlake

Moro! Mietteitä PS5 DualSense ohjaimesta? Mikä on konsolihistorian paras ohjain? Onnistuuko huhtikuun lehden ”jälkipainaminen” koskaan keräilijöille irtonumerona ostettavaksi, vai onko prosessi vain yksinkertaisesti liian kallis näin pienelle määrälle? Vaikka digitaalisen version ilmaisjakelu olikin mielestäni todella hieno ele tähän poikkeukselliseen maailman aikaan, olisi sääli jos erityisesti profeetta Pyykkösen viimeisillä voimilla kaiverretut 10 käskyä jäisivät vain bittitomuksi universumin laitamille, tulevien sukupolvien ulottumattomiin. Kuinka voisikaan ihmiskunta ilman tätä nousta biblikaalisen vuoden 2020 raunioista rakentamaan uutta, parempaa, elämää..

Toivotaan kuitenkin lisää Villemäisen maireita hymyjä koko toimitukselle jatkossakin ja keep up the grind!

Käyttäjän Vainaja kuva
Vainaja

Moi.

Millä konsoleilla ja peleillä pelaaminen on castilaisilla aikanaan alkanut? Mistä peleistä on nostalgisimmat muistot? Löytyykö guilty pleasure -pelejä joihin palaatte ajoittain?

Pysykää terveinä.