Pelaajacast 263 saapuu torstaina – muista kysyä Pelaajalta keskiviikkoon mennessä! (Päivitetty) / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 263 saapuu torstaina – muista kysyä Pelaajalta keskiviikkoon mennessä! (Päivitetty)

26.10.2020 // Kirjoittanut: Toimitus
9
Pelaajacast 263 taas torstaina – Kysy Pelaajalta keskiviikkoon mennessä!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Päivitys: Viimeisimmän tiedon mukaan Panun ja Ville seuraan liittyy Pelaajan autopeliekspertti Aake Kinnunen, joka vaikuttaa myös Moottori-lehdessä sekä Ajatuksia autoista -podcastissa!

Pelaajacastin 263. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina. Luvassa on näillä tietämin poikkeuksellisesti kahden miehen show, eli mitähän jännää Panu ja Ville mahtavatkaan saada aikaiseksi?

Jaksossa kuullaan totuttuun tapaan myös se tuttu ja turvallinen Kysy Pelaajalta -osio, jossa kaksikko on vastailemassa kuulija- ja katselijakysymyksiin. Mikäli mieltä polttelee jokin enemmän tai vähemmän peliaiheinen kysymys, ne voi toimittaa perille jaksoon asti seuraavin keinoin:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 263. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 29. lokakuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille viimeistään vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Borderlands 3:ssa luodit iskevät kuin lumipallo korvaan tai norjanlohi otsaan. Kysymys: Mistä peleistä ja miten välittyvät pelaajalle parhaiten tai ärsyttävimmin kipu, äärilämpötilat ja kenties haju?

Oletteko syöneet kurpitsaa missään muodossa?
Hyvää kekriä ja sadonkorjuujuhlaa toimitukselle!

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Paras pakaste pizza?

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Edellisen bonuscastin innoittamana voisitte listata top 5 parhaat Final Fantasy -pelit kautta aikain. Muistakaa vääntää asiasta niin kauan, kunnes Ville alkaa kiroilla ja hajoaa totaalisesti.

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Hellurei kaikille castilaisille!

Monster Hunter - sarja jatkuu ensi keväänä, kun Monster Hunter Rise julkaistaan Switchille. Spekuloikaa vähän sitä mahdollisuutta, että samaan aikaan markkinoille tuotaisiin uusi paranneltu/tehokkaampi versio Switch-konsolista. Nintendo on tehnyt samanlaisen peliliikkeen aikaisemminkin, kun Monster Hunter 4 Ultimate ja New Nintendo 3DS julkaistiin yhtä aikaa. Olisiko tässä Nintendon vastaisku PS5:lle ja Xbox Series X:lle?

Herättääkö Rise itsessään muuten minkälaisia mietteitä? Itse odotan jo innolla, koska sarjaa hyvin modernisoinnut Monster Hunter World oli kerrassaan loistavaa pelattavaa ja on mielenkiintoista nähdä, että miten sarjaa viedään taas eteenpäin.

Käyttäjän Difool kuva
Difool

Viime jaksossa hämmästeltiin, kun Uusien mutanttien hahmon sukunimi on Rasputin. Syynä korniin nimeen lienee se, että hahmo on saman niminen vuosikymmeniä vanhoissa sarjakuvissa. En ole nähnyt mainittua elokuvaa, enkä tiedä siitä juuri mitään, mutta hahmo lienee Illyana Rasputin, joka on Ryhmä-X:n Kolossin, Pjotr "Peter" Rasputinin sisko. Varsinaista kysyttävää ei ole, mutta castissa alkaa vaikuttaa vanhan castin kulttuuriosaajien puute. Tilalle on tullut jonnen joutavaa formula-höpinää. Saako Pyykkösen ja Huttusen toimintatonnilla takaisin?

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Cyberpunk myöhästyy taas. Yllättääkö? Harmittaako?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Aake: Mitä vinkkejä antaisit autoista mitään ymmärtämättömälle noviisille ensimmäisen auton ostamiseen?

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Hei arvon herrat!

Oletteko pelanneet mestariteosta nimeltä Ori and the Will of the Wisps? Mitä mieltä olette? Pelasin juuri Switch-version läpi ja täytyy sanoa, että se on kenties paras metroidvania ikinä. Who's with me?

Kumman uuden sukupolven konsolin hankkisitte ensin mieluummin? Kumpi vakuuttaa enemmän? (Oletan, että työnne puolesta hankitte joka tapauksessa molemmat)

Saatavuusongelmista: PS5 on loppu joka paikasta ja sitä lupaillaan lisää ensi vuoden tammi-maaliskuuhun, Series X:n kanssa sama homma. Olisiko Sonyn ja MS:n pitänyt suosiolla venyttää julkaisua ensi vuoteen?

Oletteko vetäneet Crash 4:ää eteenpäin/läpi? Mielestäni peli on mainio loikkapeli ja mainio jatko-osa, mutta tekijöillä lähti vähän mopo käsistä salaisuuksien, kätkettyjen laatikoiden ja uudelleenpeluun kanssa. Mitä mieltä?

Kiitos ja hyvää syksyn jatkoa!

Käyttäjän Dankkudude kuva
Dankkudude

Ave arvon castilaiset

Onko Pelaaja-kirjan suhteen lyöty mitään päivää jo lukkoon?

Oletan tietenkin että JoulukalenteriHD 2020 on pientä editointia/värimäärittelyä vailla jo valmis?

Series X julkaisu on alle kahden viikon päästä, joko castilaiset ovat hypeissään?

Pelkäävätkö castilaiset liukastuvansa näin syksyllä liukkaaseen (puun)lehteen ja kaatuvansa silmä edellä ovitappiin?

Mitä mieltä Kinnunen on intohimoisista kaupunki-pyöräilijöistä?

Miksei Kinnunen aja Lexuksella? ja miksi Moottorissa ei puhuta tarpeeksi Lexuksesta?

Käyttävätkö castilaiset heijastimia?

Kiitoksia paljon vastauksista, toivotan tunnelmallista lokakuuta castilaisille sekä eturauhastulehduksetonta syksyä koko toimitukselle

Nostoja