Pelaajacast 265: Nyt niitä PS5-kokemuksiakin / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 265: Nyt niitä PS5-kokemuksiakin

26.11.2020 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
4
Pelaajacast 265: Nyt niitä PS5-kokemuksiakin
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Nyt myös PS5 on rantautunut laajemmin toimituksen jäsenten keskuuteen, mikä luonnollisestikin kirvoittaa hitusen verran keskustelua tämän kertaisessa Pelaajacastissa. Luvassa niin Johannan, Panun kuin Villenkin fiiliksiä konsolin sekä niiden pelienkin parista.

 


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

OSIO 1:
0:00:35 Alkuhöpinät. Panu, anna palaa! 
0:02:25 Kaupalliset tiedotteet ja Castin tukijat, osa 1 
0:09:00 Kuulumisia: Uusi lehti painossa, kaupoissa ensi viikolla, sisältö jälleen silkkaa timanttia.
0:12:45 Uutisia: Project 007
0:22:55 PlayStation 5 virallisesti ulkona, ajatuksia ja kokemuksia, sekä PS5:llä pelattua: Demon's Souls, Miles Morales, Sackboy, Astro's Playroom ja ehkä muutakin
1:20:25 Katsottua: Spider-Man: Into the Spiderverse, Thor, Good Mythical Morning,The Crown 
 
OSIO 2: 
1:48:35 Kaupalliset tiedotteet ja Castin tukijat, osa 2
1:52:30 Kysy Pelaajalta

Kommentit

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Tämä on jälleen kerran huippukamaa!

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Kiitos castista ja vastauksesta kysymykseeni. Kysymykseni kannattaako xboxia tai pleikkaria hankkia enää pc:n rinnalle, juontui siitä, että Sony ilmoitti muutama kuukausi sitten, että he aikovat myös tuoda lisää 1st party pelejään PC:lle.

Itsellä ei ole ollut mitään mielenkiintoa uutta konsolisukupolvea kohtaan, en ole seurannut konsolijulkaisuja tai pelejä lainkaan.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Kiinnostus joulukuun numeroon syttyi!

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja

Ville oli asianmukaisen innoissaan tulevasta James Bond-pelistä, ja eihän se kehittäjästudio kai paljon parempi olisi voinut olla. Ehkä vielä mieluummin olisin nähnyt pelin, joka olisi tehty Alpha Protocolin hengessä, mutta ihan sellaista ei nyt taideta saada. Ehkä 2022 voisi sopia pelin julkaisuvuodeksi, kun tuolloin tulee 60 vuotta ensimmäisesta Bond-elokuvasta, Dr.No:sta.

Ja Johannan ensitutustuminen Bond-leffoihin voisi tosiaan alkaa siitä Mads Mikkelsenin Bondista, sillä Casino Royale on Bondien joukossa se paras elokuva, paras toimintaelokuva ja, okei, ei ehkä bondmaisin bond-elokuva, kun siinä ei ne peruskliseet ole kaikki käytössä. Muutenkin siinä on jokseenkin kaikki kohdallaan, myös naispääosa kirjoitettu parhaiten sitten Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa.

Mukavaa kuunneltavaa oli, ja toivottavasti nyt välillä pääsette puuhailemaan jotain sellaista mukavaa, että pääsette stressifiiliksistä irti.

Nostoja