Pelaajacast 265 saapuu torstaina – muista kysyä Pelaajalta keskiviikkoon mennessä! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 265 saapuu torstaina – muista kysyä Pelaajalta keskiviikkoon mennessä!

23.11.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11
Pelaajacast 265 saapuu torstaina – muista kysyä Pelaajalta keskiviikkoon mennessä!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajacast valtaa jälleen ääniaallot tämän viikon torstaina! Etäyhteyksien päässä on tällä viikolla koko ydintoimitus aina Panua. Johannaa kuin Villeäkin myöten.

Ajankohtaisten pelimaailman kuulumisten ohella jaksossa on totuttuun tapaan Kysy Pelaajalta -osio, johon voi lähetellä kuulijakysymyksiä castilaisten ihmeteltäväksi. Jakso äänitetään keskiviikkona puolenpäivän tietämillä, joten omat kysymykset kannattaa lähetellä yhdellä seuraavista keinoista.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 265. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 26. marraskuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille viimeistään vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Onko Villen Bloodborne urakka edennyt? Itselläni oli vähän samoja vaikeuksia pelin alkumetreillä. Niin paljon peliä kuitenkin kehuttiin, että puskin väkisin vain pidemmälle ja se todella kannatti. Kun peliin pääsi kunnolla sisään, tuli siitä yksi sukupolven hienoimpia kokemuksia. Tämä siis henkilöltä, joka ei aiempia Souls pelejä ole juuri pelannut

Onko Panulla tullut seurattua jalkapallomaajoukkueen noususuuntaisia otteita?

Johannalle ja muille mimmeille kiitos erilaisesta, mutta erittäin mielenkiintoisesta boonuscastista!

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Pankaa avusta ja auto eksppertti aake kinnunen tekemään wormsin ja apiansaaren kaltainen juttu driver ajopelisarjasta lehteen

minkä peliohjaimen tai peliaiheseneineen pelaajan VT ruu onnistui pentunatuhomaan?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Voiko Villen AC-innostuksen katsoa palautuneen Eivorin hiuslaitteen mukailusta päätellen?

Tavallinen turha bonuskysymykseni:
Oletteko tällä vuosisadalla vierailleet Helsingissä sijaitsevassa eläintarhassa? Viime käynnillä jäivät mieleeni pelikotelon mittaiset hyönteiset sekä ontuva leopardi.

Kiitos vastauksista, jääköön viivan alle perjantaisin mustaa eikä punaista!

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tervehdys. Jos ette noita uusia konsoleita saaneet, niin olisitteko noilla teoksia hinnoilla laitteet hallinneet? En tiedä onko X-boxille käynyt kuin Pleikkarille.

Tilaako Panu joka päivä pitsan vai vain casti päivinä? Voisko siitä ehkä tulla sponsori 🙂?

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Jos jo omistaa varsin tehokkaan peli PC:n, onko mitään syytä hommata Xboxia tai pleikkaria? Microsoft on jo jonkin aikaa julkaissut kaikki merkittävimmät pelinsä pc:llä ja Sony näyttää nyt pikku hiljaa seuraavan perässä.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Vuosi lähenee loppua eikä Nolla Games ole vieläkään ollut cästin vieraana vaikka Noita v1.0 on ulkona, onko sinne kutsua lähetetty ja jos ei miksi?

---

Nyt kun Johanna on lehden päätoimittaja hän varmaan muös päättää firman pikku-jouluista, toki globaali pandemia tätä haittaa mutta jos sitä ei olisi niin millaiset pikku-joulut Johanna järjestäisi?

Käyttäjän S_Usagi kuva
S_Usagi

Onko Astro's Playroom paras tech demo koskaan? Itse en ihan niin täpinöissäni ole dualsensen tärinöistä kuin monet muut, mutta olipahan hauskat neljä tuntia Astron parissa.

Päätätte palata vuosi tai pari vuotta sitten kesken jääneeseen peliin. Pelistä on läpäisty ehkä 1/3, juonikuviot hiukan unohtuneet ja kontrollitkin hakusessa. Kuinka toimitte? Suosiolla alusta vai jatkatteko viime tallennuksesta?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys kaikille pelaajacastilaisille!

Minkä mallisilla ja kuinka vanhoilla telkkareilla toimituksen väki ottaa uuden konsolisukupolven vastaan? Hyödyntävätkö telkkarinne kaikkia PS5:n ja XBOX Series X:n tuomia uusia ominaisuuksia (esim. 120 FPS)? Kuinka paljon olette itse jaksaneet kalibroida ja säätää telkkarienne kuva-asetuksia? Oletteko tyytyväisiä nykyiseen telkkariinne vai haaveiletteko jo uudenmasta mallista?

Ja vielä erillisenä kysymyksenä: oletteko arvostelemassa Visage-peliä? Tämä indiekauhuilu julkaistiin loka-marraskuun vaihteessa ja jäi omasta mielestäni valitettavan vähälle huomiolle virallisten arvostelijoiden taholta. Pelin vähitellen piinaavammaksi muuttuva tunnelma ja eteen tulevat pulmat ovat pitäneet todella hyvin otteessaan ja ajatukset palaavat Visagen pariin peliajan ulkopuolellakin.

Tsemppiä ja jaksamista loppuvuoden työrupeamaan!

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

- Suositteletteko pelaamaan Resident Evil 2 & 3 alkuperäisversiot ensin, vai onko OK hypätä suoraan remakeihin?

- Entä mikä on merkittävinä yhteiskunnallisina vaikuttajina kantanne siihen, pitäisikö Suomen liittyä Natoon?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys arvon castilaiset!

Yritittekö PS5 julkaisupäivänä hankkia F5 (refresh) arpajaisista konetta? Kuka toimituksesta on ensimmäisenä napannut laitteen testiin? Ovatko kaikki päässeet kokeilemaan? Itse en harmikseni saanut konetta vaikka Prismassa se oli jo ostoskorissa maksua vaille napattuna. Mitä vinkkejä annatte mahdolliseen Prisman round kakkoseen? Onko Huttunen saanut PS5sta? Mitä mieltä olette PS5n trokaus tilanteesta? Miten voi olla mahdollista että esim. Torissa on pilvinpimein ilmoituksia jossa kerrotaan että koneita on 6 kpl myynnissä ja myydään 1200 € kappale, aivan käsittämätöntä!

Erityiskiitos myös bonuscastista! Kun tieto castista ja aiheesta tuli niin olin alkuun hieman pessimistinen mutta castihan oli loistava ja antoi miehenä uutta näkökulmaa ja ajateltavaa moniin asioihin (vaikka useamman vuoden naimisissa olevana sitä on jo tähän mennessä kuitenkin saanut jonkin verran). Oli mukavaa kuunneltavaa ja Minna ja Riikka voisivat olla vieraina castissa useamminkin!

Nostoja