Pelaajacast 268: Vieraana Nelinpelin Jason Ward / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 268: Vieraana Nelinpelin Jason Ward

28.01.2021 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
5
Pelaajacast 268: Vieraana Nelinpelin Jason Ward
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Töttöröö, sanoisi pasuuna, jos toitottaisi Pelaajacastin ilosanomaa. Iloista puheenpulpetta onkin luvassa, sillä ääniaallot valtaa vakioköörin ohella Nelinpelistäkin tuttu avustajamme Jason Ward.

Jasonilla oli sattumoisin iso rooli painoon juuri menneen Pelaaja-lehden sisällön kanssa, mistä kuullaan jaksossa jonkin verran kuulumisten, pelailujen ja katselujen ohella.

Tietenkin melkoiseksi megaeepokseksi venähtäneeseen jaksoon mahtuu kasapäin kuulijakysymyksiä, joihin vastataan tutun tarmokkaalla tai tarmottomalla otteella.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

OSA 1:
0:00:30 Panun uskomattoman karismaattinen ja mieleenpainuva avaus!
0:01:30 Vieras vie avauksen tangentille, koska hyvä boogie!
0:06:45 Kaupallinen tiedote
0:09:00 Kaikki tukijat
0:12:10 Täällä ollaan taas! Lehti painossa, kirja saapuu ensi viikolla meille eteenpäin lähetettäväksi!
0:13:50 Studiossa pitkästä aikaa Jason Ward of Nelinpeli fame. Mitä miehen elämään?
0:22:40 Vicarious Visions osaksi Blizzardia
0:31:40 Kaikki siirtyy: Hogwarts, Gollum, mutta Biomutant tulee!
0:47:05 Resident Evilistä lisätietoja ja fiiliksiä
1:02:05 Pelattua: Bloodborne, Dark Souls Remastered, Dark Cloud, CrossCode, Yakuza: Like A Dragon, The Witcher Adventure Game, Deep Rock Galactic, Not For Broadcast
1:53:20 Katsottua: WandaVision, Modern Familyn viimeinen kausi, Sense & Sensibility, Kuroko's Basketball, The Boys, Cobra Kain kolmoskausi, Bill & Ted Face the Music.
 
OSA 2:
2:34:25 Kaupallinen tiedote
2:37:15 Kysy Pelaajalta

Kommentit

Käyttäjän Mitha kuva
Mitha

Äänessä vähän liikaa on nykyään jatkuvasti Panu "tai muuta" Saarenoja jolla on monologiensa lisäksi tarve sanoa oma mielipiteensä joka asiaan puhuen muiden päälle. Häiritsevää.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Pieni palaute, joka on ollut mielessä jo pitempään:

Kun lähdette tangentille jostain yksittäisestä pelistä, niin kannattaa ihan tietoisesti tangentin lomassa mainita pelin nimi aina silloin tällöin. Tuntuu hölmöltä livenä, mutta pieni ja helppo palvelus kuulijalle, joka kuuntelee jonkun muun tekemisen ohessa.

Jos nimi mainitaan vain kerran alussa ja sitten puhutaan 5 minuuttia vain "siitä", niin jos alkuperäinen maininta meni ohi (kuten usein menee) ei auta kuin kelata keskustelun alkuun. Itse huomaan, että aika usein joutuu Pelaajacastia (ja myös Nelinpeliä) kelailemaan tämän takia.

Tämä tuli mieleen Johannan Dark Cloud -selityksen aikana, jonka lopussa Panu onneksi pelasti tilanteen ja kertoi mistä pelistä oli puhe.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna
Lainaus Mitha

Äänessä vähän liikaa on nykyään jatkuvasti Panu "tai muuta" Saarenoja jolla on monologiensa lisäksi tarve sanoa oma mielipiteensä joka asiaan puhuen muiden päälle. Häiritsevää.

Pakko olla eri mieltä. Mielestäni Panulla on pääosin kiinnostavia mielipiteitä ja oivaltavia pohdintoja, jotka hän perustelee asiallisesti keskeyttämättä muita.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Pelaajacastin uusimman jakson videoversiota joudutaan uudelleenrukkaamaan todettujen teknisten ongelmien takia, missä menee tovi videon pitkien export-, siirto- ja prosessointiaikojen takia.

Käyttäjän vonUFFE kuva
vonUFFE

Jasonin vahvasti suosittelema Deep Rock Galactic ansaitsee todellakin kehunsa. On mitä erinomaisin ja oikein hauska co-op peli. Oli sitä jo early accessissa, mutta on vielä hioutunut kuin morkiitti-kivi kääpiön hyppysissä konsanaan. Peli ei tarvitse välttämättä aina neljän hengen tiimiä vaan toimii myös mainiosti jo kahdellakin eri hahmolla.

Nostoja