Pelaajacast 269 saapuu tällä viikolla – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikkoon mennessä / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 269 saapuu tällä viikolla – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikkoon mennessä

8.02.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Pelaajacast 269 saapuu tällä viikolla – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikkoon mennessä
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajacast saapuu jälleen osaksi alkanutta viikkoa. Keskiviikkoiseen äänitykseen raahautuu toimituksen vakiotrio, eli Johanna, Panu ja Ville, jotka höpöttelevät jälleen kaikkea mitä sylki suuhun tuo enemmän tai vähemmän ajankohtaisista peli- ja viihdemaailman touhuista.

Jakso äänitetään keskiviikkona, joten perinteisiä kuulijakysymyksiä voi lähettää jaksoon tavanomaisia reittejä pitkin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 269. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 11. helmikuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille viimeistään vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Tervehdys!

Voitte joutua käyttämään vähän mielikuvitusta seuraavaan kysymykseen, mutta yrittäkää parhaanne:

Panu ja Ville, olette menossa yhtä matkaa toimistolle töihin, kun huomaatte jo ulkoa, että murtovaras on tunkeutunut pelaajan toimituksen tiloihin.
Ville ryntää sisälle edeltä, ja Panu tulee perästä. Jotain valitettavasti menee pieleen Villen kamppaillessa konnan kanssa, ja nyt roisto pitelee Villeä panttivankina pyssyllä uhaten.
Panu kumminkin ottaa taskusta ampuma-aseen, ja ottaa konnan tähtäimeen. Konna vaatii Panua laskemaan aseen, jotta hän vapauttaisi Villen, ja lähtisi karkuun. Ville kumminkin urheasti käskee Panua ottamaan tsäänssin, ja ampumaan konnaa.

Panu; Kuinka toimit? Ammutko roistoa silläkin uhalla, että Villeen voisi osua (ei kuolettavasti).

Ville; Annatko anteeksi Panulle, että hän päätti ampua ilmekään värähtämättä?

Johanna; Mikä olisi reaktiosi tälle huikealla tarinalle, jota Ville ja Panu kertaisivat sinulle seuraavana työpäivänä?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Oletteko ostaneet Marimekon myymälästä muuta kuin kangaskassin?
Ovatko elokuvat ja tv-sarjat mieleenpainuvuuden ja "kulutusnopeuden" huomioiden paras tapa kokea tarinoita? Entä mitä teette kirjoille joita ette halua säilyttää?

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Tykkäättekö enemmän 2D vai 3D - Metroideista?

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Asutteko omassa lainarahalla ostetussa asunnossa vai vuokralla?

Käyttäjän Insti kuva
Insti

Viime castista myöhästyin, joten uusi yritys, nyt ajoissa!

Kysymys, jos jollakin sattuisi olemaan niin kieroutunut haave päästä kirjoittamaan Pelaajaan ja osallistumaan jo pian eettereihin saapuvan 300 (!) podcast-jakson gaalailtaan, johon on kutsuttu koko Suomen pelialan kerma, niin mitä pitää tehdä? Pelaajalehden tilaaminen näyttää varmaan hyvältä CV:ssä mutta montako lisäpistettä saa rekryyn jos kaivaa vanhempien luota Nintendo-klubikortin? Plussaa on pakko saada siitä että raivostuu kirjoitusvirheistä ja yhdys sana virheet saa hermot menemään lopullisesti.

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Moikkeliskoikkelis kaikille castilaisille!

Monster Hunter Rise saa kuin saakin oman versionsa Switch konsolista. Valitettavasti kyseessä ei ole mitään uutta rautaa sisältävä paketti, vaan ainoastaan nykyinen Switch MHR koristuksilla. Lopputulos olisi omasta mielestäni kyllä tyylikäs, mutta kynnys maksaa päälle 300 euroa pelkästä ulkomuodosta on korkea.

Haaveiletteko/omistatteko itse mitään erikoisversiota mistään konsolista? Saisiko jonkin pelisarjan erikoiskonsoli teidät ostamaan saman konsolin uudestaan?

Mihin ei-reaalimailman pelimiljööseen lähtisitte viettämään ystävänpäivää kaveriporukalla?

Käyttäjän Iso_Pomo kuva
Iso_Pomo

Hoi castiläiset!

Miten kävi kuopattujen Pelaaja Extra -artikkelien? Onko vain siellä saatavilla olleita tekstejä missään luettavissa, esim. Pyykkösen mainio tekoälygrafiikka-juttu?

Mitkä on toimituksen ajatukset Epicin "sodasta" Steamiä, App Storea ja Google Playtä vastaan? Nähdäänkö rintaman laajentuvan Playstation/Microsoft Storeen ja Nintendon eShopiin, koska Epicin perusteet monopolin vastustamisesta koskevat myös näitä? Eikö tässä tapauksessa Apple ja Sony alustan tarjoajana ole samanlaiset kehittäjän näkökulmasta, joten miksi vain Appleen Epic suhtautuu näistä agressiivisesti? Onko pelaajien tulevaisuus sama kuin "kilpailua lisäävä" tilanne striimipalvelujen maailmassa? Vaikken pikkaumaiselta stiimfanilta halua vaikuttaa, minusta Epicin toiminta on jo mennyt naurettavaksi eikä se tunnu palvelevan ketään.

Mistä kotinne sisustuselementistä (tai useasta) olette erityisen tyytyväisiä?

Käyttäjän SEPPO-SILAKKA kuva
SEPPO-SILAKKA

Voisiko kevätkausi huipentua Villen salaisen harrastuksen paljastukseen? Montako toimintatonnia tämä vaatisi? Näettekö pelaajacastissa toteutuvan Aristoteellinen draaman kaari? Aristoteles jakoi näytelmän viiteen eri osaan, ja kaavio yleensä esitetään kolmion muodossa niin, että kolmannen näytöksen keskikohta on kolmion kärki eli draaman kliimaksi, esimerkiksi salaisen harrastuksen paljastuminen. Neljäs ja viides näytös kuvaavat tarinan sankarin, Villen, toimia kliimaksin jälkeen, ja eri juonenkäänteiden kautta tapahtuvaa itsensä ja harrastuksensa hyväksymistä ja vastuun ottamista. Samanaikaisesti kuuntelijan tunnetilan odotetaan vaihtelevan esimerkiksi säälin, pelon sekä vihan kautta näytelmän lopussa tapahtuvaa ratkaisua kohden, ja päättyvän katharsikseen.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Turbotervehdys Turbomunalta!

Johanna: kuinka Souls-sarjan kahlaus etenee? Suosittelen myös testaamaan kyseisten pelien tahkomista kaverin kanssa, omalla kohdallani yksiä parhaimpia co-op-pelikokemuksia.

Ville: mielestäni on ilmiselvää, että uusi harrastuksesi on uuden instrumentin soittaminen. Kuinkas tämä urakka etenee?

Panu: kuinkas asiat naisrintamalla etenevät? Onkos tullut pelailtua hassuja pelejä yhdessä jonkun kivan tsirbulan kanssa?

Huttunen (jos luet tämän): kuinka PS5:n hankinta etenee?

Toivotan teille kaikille onnea yllä mainittuihin koitoksiin!

Nostoja