Pelaajacast 279: Takaisin kesälaitumilta / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 279: Takaisin kesälaitumilta

5.08.2021 // Kirjoittanut: Aki Riimukivi
1
Pelaajacast 279: Takaisin kesälaitumilta
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Mikäli olet nukkunut koko kesän huonosti, ei huolta; Pelaajacast on palannut ääniaalloille tuudittamaan jokaisen kuuntelijansa unten levollisille maille. Johanna, Panu ja Ville kertovat kesäkuulimisistaan, pelatuista peleistä ja ajankohtaisista pelimaailman uutisista, kuten GTA6-huhuista, Switchin OLED-mallista, Dead Spacen paluusta ja Steam Deck -pelikoneesta.


Lataa podcast suoraan omalle laittelleesi

OSIO 1
 
0:00:35 Kesä on ohi, mutta casti on täällä!
0:03:10 Kaupallisia tiedotteita
0:06:20 Tukijat, tukipakettimainostus, sydänpaitamainostus 
0:10:40 Tuplanumero on ulkona, mitä siinä? Tilatkaa Pelaajaa!
0:14:50 Miten kesälomat menivät? 
0:45:55 Uutisissa Blizzard, GTA6-huhut, Switch OLED, Steam Deck ja Dead Space -remake.
1:30:50 PELATTUA The Great Ace Attorney Chronicles, Skyward Sword HD, Lego Builder's Journey, Monster Hunter Rise, Magic: The Gathering, Pokémon Unite, Death's Door, Final Fantasy 1, The Ascent, F1 2021, The World Ends with You, Donkey Kong Country, Super Mario World
2:42:25 KATSOTTUA JA LUETTUA: Old, The Tomorrow War, Black WidowA Head Full of Ghosts, The Mitchells vs. The Machines, Promising Young Woman, Star Wreck, The Orville, Loki.
 
OSIO 2
 
3:10:40 Kaupallinen tiedote
3:13:00 Tukijat
3:15:20 Kysy Pelaajalta
 

Musiikki:
Title: Pelaajacast Theme
By: May Kill My

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kuulosti liiankin tutulta tuo Ace Attorney -avautuminen. Olen pelannut vasta ensimmäisen pelin AA:Trilogystä, mutta olen jo aika väsynyt sarjaan.

Ongelma tässä uusimmassa kuulostaa olevan juuri sama kuin minun mielestäni on jo alkuperäisessä, eli peli pitää pelaajaa tyhmänä tai luulee omasta nerokkuudestaan liikoja, koska keissit selitetään puhki jo ennen kuin pelaajalle annetaan mitään mahdollisuutta yrittää ratkaisua. Se on uskomattoman turhauttava tunne, kun olet ratkaissut tapauksen päässäsi jo tunti sitten ja peli vaan jatkaa jaarittelua, koska luulee sinun tarvitsevan lisää apua.

Ikävä kuulla, että ongelma tulee vain pahenemaan jatkossa. Voi olla, että skippaan sitten koko sarjan suosiolla, koska ei ne tarinatkaan niin erikoisia ole, että niiden takia tätä jaksaisi.