Pelaajacast 292 saapuu torstaina – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 292 saapuu torstaina – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi!

28.02.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10
Pelaajacast 292: Kysy Pelaajalta
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajacastin tämän viikon jakso numero 292 äänitetään tuttuun tapaan keskiviikkona. Näillä tiedoin ääniaalloilla lautaillaan astetta pienimuotoisemmalla kokoonpanolla, eli ainakin Panu sekä Ville ovat mukana kuvioissa. Mikäli omia kysymyksiä mielii lähettää castiraadin puitavaksi jakson Kysy Pelaajalta -osioon, se onnistuu seuraavanlaisin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 292. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 3. maaliskuuta. Videoversiotakin yritetään saada linjoille vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Larppa151 kuva
Larppa151

Kysymys: Miten pelaajalehden arvostelut syntyy? Onko ne ihan miltä itse tuntuu vai mietitäänkö arvosteluun jotain tiettyjä juttuja esim grafiikoita yms.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Kysymys: Onko Pelaajacastia pidetty ikinä monologina eli yhden kästiläisen voimin?

Käyttäjän Sampsa kuva
Sampsa

Mitä mieltä retrotyyliin tehdyistä indiepeleistä? Pelaillut tässä Tormented Souls nimistä kauhupeliä mikä on tyyliltään ja lookiltaan 2000-luvun alun selviytymiskauhua. Oikein mainio tekele jos tykkää genrestä. Kokemattomammalla tosin saattaa olla vaikeuksia kun tallennuksiakin on rajoitettu vanhojen Residen Evilien tapaan.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Batman tulee, oletko valmis?

Pyykköselle kiitos Yellowjackets-sarjan suosittelusta. Tuli kahteen iltaan tykiteltyä kaikki 10 jaksoa. Todellla mukaansatempaava ja jännittävä sarja. Vähän sellaista Lost-henkeä siinä, maybe?

Käyttäjän Akkelin Kipuraha kuva
Akkelin Kipuraha

Voiko Ville (Jos Johanna ja Panu ovat syventyneet sarjoihin vastatkaa toki myös) listata noin. top 5 kaksiDee Castlevaniat nopein perusteluin lonkalta.

Onko jokin Mega Man ylitse muiden.

Olemme kuulleet useasti tarinan autopesulasta, epätoivoisesta puhelusta Huttuselle, joka johti Panun uraan H-Townilla. Mutta kuinka päädyit alunalkujaan moderaattoriksi/uutistoimittajaksi.

Käyttäjän Akkelin Kipuraha kuva
Akkelin Kipuraha
Lainaus Hayarigami

Kysymys: Onko Pelaajacastia pidetty ikinä monologina eli yhden kästiläisen voimin?

EI :D

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Pitkästä aikaa intouduin laittamaan viestiä. Jos ette ole jo hehkuttaneet Elden Ringiä, niin hehkuttakaa. Itsellä tuli ensimmäisenä viikonloppuna 30 tuntia kelloon ja on kyllä mahtava peli!

Varsinaiseen kysymykseen: Onko teillä suositella nelinpelattavia co-op pelejä? Lähtötietoja: Pelin pitää olla nettipeli ja alustana PC tai Switch. Kaikilta löytyy Game Pass, mutta pelin löytyminen sen valikoimista on korkeintaan plussaa, ei välttämätöntä. Olemme nyt pelanneet Divinity Original Sin kakkosen melkein läpi, mutta yksi meidän peliporukasta ei välitä niin hidastempoisesta pelistä. Eli ei nyt ainakaan samantien olla jatkamassa vastaavan topdown roolipelin kanssa. Muuten olemme aikalailla kaikkiruokaisia genrejen suhteen. Destiny 2 oli pitkään mielessä, mutta sen ongelmaksi muodostui se ettei siinä ole käsityksemme mukaan cooppina kuin kolminpeli. Mahdollisuus pelata peli läpi tai jonkinlainen tarinamoodi olisi myös hyvä olla. Tuleeko näillä spekseillä mieleen uutta pelattavaa meidän peliporukalle? Voi suositella myös vasta tänä vuonna ilmestyviäkin pelejä.

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Hei vaan kaikille castilaisille!

Nintendo ilmoitti Wii U:n ja 3DS:n eShopin sulkeutuvan toukokuun 2023 loppuun mennessä. Tätä ennen eShop lakkaa tukemasta luottokortteja toukokuun 2022 aikana ja Nintendon omia eShop-lahjakortteja elokuun 2022 aikana.

Vieläkö teillä itsellänne on tarkoitus ostaa joitain pelejä eShopin kautta? Onko mielessä mitään erityisiä tärppejä, jotka kannattaa hommata nyt, kun vielä voi?

Käyttäjän Bubleduble kuva
Bubleduble

Terve!

Toivottavasti kysymykseni ehtii vielä mukaan lähetykseen.
Mitä tuoreimman sukupolven pelilaitteita (PS5, Xbox Series, Switch ja PC) Panu ja Ville ovat suosineet viime vuosina? Kiinnostaisi erityisesti tietää, mitä pidätte PC:stä ja kuinka paljon sillä pelailette?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Casti purkissa, kiitos kysymyksistä!

Nostoja