Pelaajacast palaa kesätauolta torstaina – lähetä kuuntelijakysymyksesi syyskauden avausjaksoa varten / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast palaa kesätauolta torstaina – lähetä kuuntelijakysymyksesi syyskauden avausjaksoa varten

2.08.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
6
Pelaajacast 279: Kysy Pelaajalta
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pimpelipom! Kesälomat ovat suurimmilta osin lusittu, joten myös Pelaaja-lehden ja Pelaaja.fin oman Pelaajacast-podcastin on aika astua takaisin ääniaalloille kesälaitumilta. Syyskauden avausjakson myötä käynnistyy myös Pelaajacastin peräti 14. tuotantovuosi, sillä castia on julkaistu yhtäjaksoisesti heinäkuusta 2008 asti!

Lomiltapaluujaksossa kuullaan luonnollisesti Villen, Johannan ja Panun kesäkuulumisten lomassa varmasti myös sitä peliaiheista jutuntynkääkin, eikä Kysy Pelaajalta -osiotakaan sovi unohtaa yhtälöstä. Mikäli haluatkin omat kysymyksesi, kuulumisesi tai terveisesi jaksoon, voit edesauttaa tavoitettasi toimimalla yhdellä seuraaavista keinoista keskiviikkona aamupäivästä tapahtuvaan äänitykseen mennessä.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 279. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 5. elokuuta, ja videoversiotakin pyritään saamaan linjoille vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Mjuh kuva
Mjuh

Toivottavasti kesä meni mukavasti ja uskaltauduitte uloskin helteistä huolimatta. Muutama kysymys tuossa tullut mieleen.

Yleensä kai pelien jatko-osien halutaan tekevän jotain erilailla/paremmin/isommin kuin edeltävä osa. Isommat pelit varmaan muistaa paremmin, mutta onko teillä pienempien pelien kohdalla vaikeuksia muistaa pelisarjan edellistä osaa? Onko koskaan tullut tarvetta laittaa hetkeksi edellinen peli tulille muistin virkistämiseksi? Itse ainakaan en yleensä huomaa kuin isommat muutokset etenkin, jos edellisen osan pelaamisesta on pidempikin aika.

Jos arvostelupelejä on useampia työn alla, huomaatteko pelien vaikuttavan toistensa arviointiin? Esimerkiksi, jos toinen on pelattavuudelta surkea, voi toisen pelattavuus tuntua todella hyvältä, vaikka se olisikin vain ok.

Mukavaa elokuun alkua!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Millainen politiikka teillä on tasapainossa pelitilanteiden uudelleenlatauksiin?
Jos vaikka kaikki ammukset menivät tai apuriin osui oman käytöksen takia, yritättekö puhdistaa suorituksen niin, että tilanteesta on miellyttävämpää jatkaa? Jos taas kuolemia meinaa tapahtua yksi jokaista tallennuspistettä tai jopa vihollista kohti, otatteko mieluummin koko kentän uusiksi? Panulle "Game Over" tietenkin tarkoittaa pelin poistamista laitteesta.
Kiitokset vastauksista ja terve tuloa takaisin!

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Ciao!

Pari tiukkaa kysymystä Panulle pelistä Yakuza 7, koskien eräitä loppupään pomotappeluita.
Mikäli peli on Villellä vielä pahasti kesken, etkä halua spoilereita, niin ..... en tiedä....tehkää jotain? :D

SPOILEREITA

Pohjustan kysymystäni omilla fiiliksilläni, joita koin pelin loppumetreillä:

Siis se vaikeuspiikki pelin loppupuolella, kun eteesi isketään +50lv Majima Goro, jolla on kaverina Saejima... ei jummi jammi mitä touhua. Ei mennyt itselläni ekalla, eikä edes tokalla yrittämällä vielä läpi. Lisäksi tosi kiva saada tappelun jälkeen veetuilua näiltä kahdelta hahmolta, että hädin tuskin käyttivät 10% voimatasoistaan sinun hakkaamiseksi.

Ja sitten pelin loppuhuipennus Tendoa vastaan. Voi veljet, mikä japanilainen Teppo Tulppu tämäkin sälli oli.
Pisteli hahmoja hengiltä somasti yhdellä nyrkin iskulla, ja omassa hahmokaartissa käytännössä ainut kohtuullisesti vahinkoa tekevä hyökkäys oli 200mp maksava satelliitti-isku Ichibanilla. Nujakka oli siis armotonta Ichibanin hengissäpitämistaistelua ja MP-litkujen tankkailua.
Ei meinannut millään mennä läpi tuo tappelu, ja pudotin jo pallon kokonaan hetkeksi päättäen, että tätä en pelaa läpi. Pitäköön tunkkinsa.... kunnes myöhemmin erään kaverin käydessä kylässä sain hyvän idean "läpällä" demonstroida sitä, että miten perseestä Tendo on, ja pistin Yakuzan tulille..... tällä kertaa Tendo hädin tuskin käytti kertaakaan one punch man-liikkeitään, ja tappelu meni läpi.
Tunsin sisälläni tästä huolimatta vain tyhjyyttä, enkä minkäänlaista onnistumisen riemua....

Joten, kertoisitko Panu ystävällisesti, mutta rehellisesti, että kuinka nämä pomotappelut menivät itselläsi? Fiilikset pelin vaikeustasosta?
Tämä tieto merkitsisi minulle hyvin paljon.

Terveisin, Kukkomestari

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Miten hyvin Johannan MtG ura on sujunut?
Onko hyllyt ja kaapit täynnä taika kortteja?
Mikä on suosikki korttisi commander pakassasi?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Heipä hei vaan kaikille!

Mukavaa, että olette lompsahtaneet taas takaisin Pelaajacastin ääniaalloille. Toivottavasti jokaisen loma sujui rennossa meiningissä!

Vaikka todennäköisesti puhuttekin tästä aiheesta jo castin alkuosion aikana, niin millaisia ajatuksia tuleva Switch OLED - malli herätti? Aiotteko päivittää oman Switchinne ko. malliin? Onko Switch "PRO" nyt lopullisesti kuopattu huhu/idea ja seuraavaksi saamme nähdä jo Switchin seuraajan?

Asteikolla 1 - 10, kuinka paljon Ville odottaa Metroid Dreadia?

Käyttäjän Iso_Pomo kuva
Iso_Pomo

Tervetuloa takaisin langoille, kastikkeet!

Tuleeko Steam Deck toimituksen testiin?

Missä ovat jaksossa 263 luvatut Pelaaja-heijastimet? Ei mene montaa kuukautta kun niitä taas tarvii!

Onko Johannalla kynttiläsuosituksia? Palaako kenties mehiläisvaha?

Mikä puhelin Panulla on? Onko välillä videot ja castit keskeyttänyt soittoäänesi puhelimen mukana tullut?

Ville, kuka on paras Bond-pahis? Myös Panun vastaus kiinostaa, Johannalta ei kysytä kun ei ole pahemmin katsonut...

Keistä kaveriporukanne koostuu? Koulu-kavereista, kollegoista, harrastefoorumeilta? Omani koostuu ihme ja kumma edelleen yksinomaan lukioaikaisesta kaveriporukasta.

Mitä maustetta käytätte eniten omissa kokkauksissa tai annostehosteena? Suolaa tai pippuria ei lasketa. Itse olen hurahtanut sipulijauheeseen.

Koettakaa jaksaa seuraavankin vuoden, Itse ainakin aion yrittää!