Pelaajacast palaa tavalliseen tarjontaansa – lähetä kuumimmat kysymykseksi keskiviikoksi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast palaa tavalliseen tarjontaansa – lähetä kuumimmat kysymykseksi keskiviikoksi!

15.08.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
8
Pelaajacast palaa tavalliseen tarjontaansa – lähetä kuumimmat kysymykseksi keskiviikoksi!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla |  Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajacast palaa normaaliin ohjelmaansa ja arkeensa torstaina julkaistavan jakson 301 voimin. Keskiviikkona äänitettävä jakso pitää sisällään mietteitä Villeltä, Jannelta, Panulta ja Niklakselta. Nyt onkin siis oivallinen hetki heittää ilmoille syväluotaavimmat kysymykset ja ajankohtaisimmat mietteet!

Kuten yleensäkin, torstaina ilmoille tupsahtava jakso videoidaan ja nelikon komeita ja salskeita olemuksia pääsee ihailemaan YouTuben puolella todennäköisesti jo perjantaina!

Kysymyksiä, kommentteja ja terveisiä jaksoon voi lähettää viidellä eri tavalla. Ohessa ohjeistukset niistä jokaiseen.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord: 
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

 

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Heippa hei!

-Pyykkönen heitä joku hyvä scifi-kauhu kirjasuositus?
-Better call saul tuli päätökseen. Muistoja/mietteitä breaking bad/better call saulista. Onko castissa faneja?

-Onhan pyykkönen jo katsastanut stranger thingsin uuden kauden? Koko kausi on yksi suuri rakkauskirje kasarikauhulle ja heville.

-Loppuvuoden odotetuin peli?

-Pelaako Panu pyöräilysimuja?

-Toivooko Ville että mgs sarja jatkuisi?

Keep up the good work!

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Onko mielestänne huijaamista käyttää pikatallennuksia retropeleissä joissa rajatonta tallennusmahdollisuutta ei alunperin ollut? Käytättekö niitä vai haluatteko ns. autenttisen kokemuksen?

Käyttäjän Sampsa kuva
Sampsa

On tullut tässä kesällä pelattua Wadjet Eye Gamesin Shardlight ja Unavowed. Pyykkönen, Unavowedista kirjoittamasi arvostelun perusteella olet studion fani. Saisiko listauksen suosikeistasi mitä tulee studion peleihin?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Hellurei sanoi Harrison Ford ja tervehdys arvon castilaiset! Onnittelut 300. jaksosta ja huikeaa että tämä herkku sen kuin jatkuu! 200. jaksossa Puhalta ja castilaisita tuli aika tylyä kommenttia että 300. jaksoa vuonna 2022 ei tulla näkemään mutta niin vain homma pyörii entistä kovempana. Kiitos myös huikeasta juhlajaksosta, oli todella kiva kuulla vanhoja legendoja laajalla rintamalla ja toivottavasti laajemmat vierailut on lähiaikoina mahdollisia.

Sitten varsinaisiin kysymyksiin: Osaatteko sanoa the quarrystä onko ps5 versiossa mitään mullistavaa aiemman genin versioon? Hintaero versioilla taisi olla jonkinlainen joten onko hyötyä maksaa sen vertaa enemmän?

Jos saisitte valita minkä tahansa pelifirman johon pääsisitte töihin niin minkä valitsisitte? Ja bonuksena lisäkysymys edelliseen, jos saisit valita aikakauden eli mikä pelifirma/studio ja miltä aikakaudelta?

Keep going strong Pelaaja!

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Onko Themis-kansiot kirjasarja Pyykköselle tuttu? Olen itse alkanut äänikirjoja nyt kuuntelemaan, ja nämä tuli sen kautta koettua. Ei mitään havaintoa kuinka suosittu/tunnettu sarja kyseessä, mutta itse pidin kovasti.

Pyykkönen nyt ilmeisesti ainakin yhä lukee kirjoja, mutta mites äänikirjat? Tuleeko niitä kenenkään kuunneltua?

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Sarjan toisesta osasta on virinnyt kästissäkin runsaasti keskustelua, mutta minkälaisen jälkimaineen teille on jättänyt puolestaan Mass Effect 3?

- Preferoitteko tieteisfiktionne mieluummin mahdollisimman syvällisenä/eksistentialistisena/trippaavana, vaiko suoraviivaisena ja helposti nautittavana? Entä mikä on happoisin scifi-teos minkä olette nähneet, lukeneet tai pelanneet?

- Kästi täytti 300 jaksoa ja lehti on tulossa 20 vuoden ikään. Miltä tuntuu, että h-townin hengentuotteet ovat eri muodoissaan olleet kasvattamassa ja innoittamassa kokonaista sukupolvea, alkaen aina pelimausta tekstintuottoon?

- Millaisia muistoja ja tuumauksia kästiläisillä on mannavuosien jo lakanneista kotimaisista pelilehdistä, esim. Nintendo-lehti, Super Power, Pelimestari ja Tilt-lehti?

- Millaisena toimituksen hevareille näytäytyvät hevimusiikin tyylilliset edeltäjät, eli pääasiassa blues, rock 'n' roll ja psykedeelinen rock? Tuleeko protometallia ja hevin varhaista historiaa ylipäänsä katsasteltua vai ovatko varhaiset innovaattorit jo liian kaukana omasta musiikkimausta?

---------------

(Alla olevaa ei vältsiin tarvi lukea itse kästissä, mutta edellisen juhlajakson kunniaksi voisi näin lukijan/kuuntelijan näkökulmasta luetella muutaman muistettavan tapauksen kästin historiasta, ei varsinaisessa paremmuusjärjestyksessä)

- Hintsa Lihavan huikea eepos, sekä Pyykkösen CK ja Stellaris -narratiivit yleensäkin.

- Huttunen tylyttää useaan otteeseen Silicon Knightsin X-Men: Destinyn kosmista hirveyttä, ja huvittavasti muutamaa kuukautta myöhemmin pelin julkaisija linjaa pelin olleen niin huono, että kaikki julkaistut kopiot vedetään myynnistä kirjaimellisesti tuhottaviksi.

- Lukijan kysymys Juha Wakoselle Anime-lehden päätoimittamisesta ei saa koskaan vastausta.

- Puhan vitutus jatkuville kysymyksille PSNetworkin ostokorteista, varsinkin kun ne lopulta saapuvatkin Suomeen.

- Puhan vitutus ylipäänsä, sekä hetket jolloin kästi muuttuu vahingossa osallistujien psykoterapiaksi.

- Alkuaikoina castinauhoituksen toistuva kaatuminen, yleensä Rautalahden läsnäollessa.

- Spacebattles.comin ränkkäys scifi-imperiumien voimasuhteista.

- Ville vetää MGS4:n vaikeimmalla vaikeusasteella tulematta kertaakaan huomatuksi, mutta PS3:n hajoaminen pyyhkii tallennukset ja kait gamerscoren.

- Lukijapalaute Arkham Asylumin arvosteluihin.

- Raakel Laaksonen traumatisoi (paskoo) Huttusen nuorisotermistöllä.

- Johanna paljastaa Sims-yhteisön olevan täynnä nihilismiä ja misantropiaa.

- Eemeli tuskastuu "Kajaanin Coltrane" Pyykkösen luonnehdittua Gears-sarjan pelejä homoeroottisiksi.

- Huttunen onnistuu samassa historiatangentissa sekoittamaan keskenään Kustaa II Adolfin ja Kaarle XII:n, hakkapeliitat ja karoliinit sekä kolmikymmenvuotisen sodan ja Suuren Pohjan sodan.

-Meduusat ja muut selkärangattomat merenelävät tuiee marinoida napalmilla.

- Pandat ovat elinkelvottomia ja norpat ovat hyviä (ei lautasella).

Käyttäjän Anatoli68 kuva
Anatoli68

Aloittelijan vinkit Crusader Kings kolmoseen? Mikä maa, mikä valuutta?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tsippandeeraas!

Kiitos ja onnittelut vielä minunkin puolesta mahtavasta Pelaajacastin 300. jaksosta! Hienoa, että yhä olette ja teette suomalaista pelimediaa!

Kauhukorttipeli Inscryption julkaistaan pleikkarille nyt elokuun lopussa. Onko teillä mitään kokemusta tai tietoa siitä, että miten hyvin peli on käännetty konsolille?

Löytyykö castilaisista Xenoblade Chronicles - sarjan ystäviä? Mitään mietteitä sarjan uusimmasta 3. osasta? Itselleni alkuperäinen Xenoblade oli aikoinaan suorastaan huikea kokemus, mutta valitettavasti sitä seuranneet molemmat jatko-osat (X ja 2) olivat taas jonkinasteisia pettymyksiä. Xenoblade 3 sen sijaan on ollut selkeä parannus edellisten jatko-osien kömmähdyksistä ja ollut kerrassaan nautinnollisen koukuttavaa pelaamista.

Millaiset koulureput nuoret castilaiset aikoinaan valitsivat selkäänsä?

Tsemppiä tulevaan syksyyn!