Pelaajacast taas tällä viikolla – lähetä kysymyksesi 262. jakson Kysy Pelaajalta -osioon / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast taas tällä viikolla – lähetä kysymyksesi 262. jakson Kysy Pelaajalta -osioon

12.10.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10
Pelaajacast: Kysy Pelaajalta 262
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Valmistautukaa, sillä pumpulinpehmeä Pelaajacast saapuu jälleen hivelemään korviasi tämän viikon torstaina. Päätimme tällä viikolla jatkaa toimituksenkeskeisen ryhmädynamiikan hiomista, eli etäyhteyksien päässä tällä viikolla se nykykööri Panu. Johanna ja Ville.

Tuttuun tapaan mukana on arkisen perushöpöttelyn ja ajankohtaisten pelimaailman kuulumisten ohella Kysy Pelaajalta -osio, johon voi lähetellä kuulijakysymyksiä koko konkkaronkan ihmeteltäväksi.  Jakso äänitetään keskiviikkona puolenpäivän tietämillä, joten omat kysymykset kannattaa lähetellä yhdellä seuraavista keinoista.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 262. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 15. lokakuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille viimeistään vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Al87 kuva
Al87

Onko hyvin haastavalle Sekirolle luvassa joskus jatkoa? Nioh sai jatko-osan, entä FromSoftwaren vaikea Shinobi seikkailu?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Miten luulette vallitsevan koronatilanteen vaikuttavan black fridayhin? Perutaanko koko homma, vai nähdäänkö kaupoissa tänäkin vuonna hirveä tungos? Suomessa kyseinen sirkus toki ollut aina kohtuu maltillinen verrattuna ison maailman menoon. Ehkä historiankirjoista tullaan lukemaan vuosien päästä miten ihmisrotu melkein tuhosi itsensä uusien konsolien ja black friday tarjousten jonotuksella, samalla koronaa tehokkaasti ympäriinsä pärskien.

Käyttäjän SEPPO-SILAKKA kuva
SEPPO-SILAKKA

Hyvää syksyä arvon castilaiset. Nyt iltojen pimetessä kaipaisi jotain mieltä herkistävää viihdykettä, ja olenkin päättänyt lähteä kahlaamaan Johannan "itkin"-listaa. Lista on pitkä kuin nälkävuosi ja liki jokaisen castin myötä kasvava. Olisiko toimituksella suositella sopivasti koskettavaa populaarikulttuurin tuotosta, mutta ei mitään millä lähtee kokonaan pohja elämästä. Kiitos!

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Ennen HL Alyx pelin paljastamista tämä kysymys olisi tulkittu pelkkänä vitsinä mutta nyt ihan aikuisten oikeita veikkauksia kumpi tulee ensin ulos: Half-Life 3 (tai joku muu nimi) Vs. Star Citizen.

-----

Aloitin tiistaina pelaamaan Mafia 1 remakea, pääosin käsikirjoitus on ollut sellaista josta olen tykännyt mutta yksi kohta sai minut nauramaan hämmennyksestä. En tiedä onko cästi väki pelannut peliä ja tunnistaa kohtauksen mutta voimme sen helposti avata cästinkin voimin vaikka peliä ei olisi pelannut.

Johanna tietää että Janne on jo parisen vuotta tehnyt rikollisliigalle töitä, kuten hänen omakin isänsä aikoinaan teki. Kun Janne vihdoinkin palaa töistä kotiin Johanna erittäin harmistuneena kertoo että päivällinen jäähtyi koska Janne tuli myöhässä kotiin. Johanna auttaa ottamaan Jannen takin pois ja laittaessa takin naulakkoon huomaa että takissa on paljon verta ja niin Johannankin kädet ovat veressä. He halaavat hellästi ja ilmeettömästi toisiaan. "Tuletko vaimokseni?" Janne kysyy. "Joo" vastaa Johanna.

Ajatukset tästä kohtauksesta? Ei ainakaan itse uskaltaisi kysyä tuollaista tuossa tilanteessa puhumattakaan siitä että vastauskin on positiivinen mutta yhtä ilmeettömästi kysytty.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Hyvää talvea, arvon Pelaaja-radio. Joulusesonki on koronasta huolimatta alkamassa. Minkä uusien pelien näette olevan Switchin jouluhittejä tänä vuonna? Kingdom Hearts: Melody of Memory, Zelda Musou vai kenties Bravely Default II?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Oletteko pelanneet Infran kulisseihin aseteltuja kolmea suomalaispeliä? Ei kuitenkaan tee vahinkoa, jos koette pelin kaikkineen jo käsitellyksi.

Onko Maailman Luonnonsäätiön Earth Hour tuttu kokemus? Ette kai muuten pelaa sysipimeässä?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Heipä hei vaan kaikille castilaisille! Joko toimituksen väki on korkannut Switchin ilmaispelin Super Mario Bros. 35:sen? Miltä tämä virallinen Mario battle royal on tuntunut?

Itse olen saanut vietettyä pelin kanssa jo lähes kaksikymmentä tuntia ja pelissä on vahvaa "vielä yksi kierros" koukuttavuutta. On kyllä kieltämättä hieman sääli, jos peli oikeasti poistetaan kokonaan ensi vuoden maaliskuun lopussa, vaikka siihen mennessä se on jo todennäköisesti loppuunkulutettu, jos siihen ei päivitetä uutta lisäsisältöä.

ps. missä vaiheessa Playstation-kansa kirjaprojekti etenee?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys arvon castilaiset!

Alkaako Cyberpunk hype ja kuume kasvaa? Mitä teen, hyppääkö Cyberpunkin pariin heti julkaisussa vai pitäisikö odotella PS5lle (en ole luultavasti saamassa konetta ensimmäisessä aallossa)? Onko Bottaksella enää toivoa F1ssä, voidaanko puhua menetetystä lupauksesta joka ei tule saavuttamaan maailmanmestaruutta?

Onko toivoa saada Rautalahtea vieraaksi kun Huttunen ja Pyykkönen ei ole enää ympyröissä? Vai onnistuisiko kenties Pyykkönen ja Rautalahti jakso?

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Kertokaa tarina Pyykkösestä.
Laittakaa siihen suuria etäisyyksiä ja tähtien valoa
IMAGE(https://media.tenor.com/images/ad660c0266942ae15e082a250e5a3ce1/tenor.gif)

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Mitä toimitus laittaa pizzojensa täytteeksi?