Pelaajacastia pukkaa torstaina – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastia pukkaa torstaina – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen

16.08.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
9
Pelaajacast - Kysy Pelaajalta 280
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajan toimituksen jälleen käyntiin pyörähtänyt podcast saapuu jälleen tämän viikon torstaina. Pelaajacastin jo 280. jaksoon voi totuttuun tapaan lähettää kuulijakysymyksiä, -kommentteja ja -toiveita niin sanottuun Kysy Pelaajalta -osioon, joka äänitetään muun jaksoin tavoin jo kuluvan viikon keskiviikkona. Mikäli haluat omat kysymyksesi mukaan jaksoon Johannan, Panun ja Villen vastattavaksi tai puntaroitavaksi, voit edesauttaa itseäsi toimimalla seuraavanlaisin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 280. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 19. elokuuta, ja videoversiotakin pyritään saamaan linjoille vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Mitä kaikkea Panu on jyystänyt viime aikoina?

Käyttäjän mikaape kuva
mikaape

Hei, onpa mukavaa, että taas on castejä kuunneltavaksi. Edellisen castin MTG keskusteluun ja Panun jorinoihin siitä, että ei jaksa/halua suunnitella omia pakkojaan, niin onko Panu kokeillut KeyForgea? Puheiden perusteella olisi täydellinen peli Panulle.

Oletteko pelanneet viime aikoina uusia lautapelejä? Jotain suosituksia kenties?

Kiitos hyvästä castista ja jatkakaa samaan malliin!

Käyttäjän Sampsa kuva
Sampsa

Olenko ainoa, joka kokee sivutehtävät lähes aina turhaksi filleriksi? Kun rajattua aikaa käyttää pelaamiseen, ei oikein jaksa kiinnostaa sivupuuhastelujen tekeminen tarinatehtävien sijaan.

Kuinka paljon aikaa pelitoimittajalla on perehtyä arvosteltavan pelin sivutehtäviin arvostelua tehdessä?

Käyttäjän Mjuh kuva
Mjuh

Johanna taas viime castissä mainitsi Baten Kaitoksen. Hämärästi muistan kuulleeni puhetta mahdollisesta uudelleenpeluusta. Kuinkas sen kävi? Onko Baten Kaitos Origins tuttu? Vahva suositus sille.

Viikonloppuna olisi edessä vähän retropelailua. Tarkoituksena on ottaa turpaan joko Goldeneyessa tai Perfect darkissa - voitosta on turha haaveillakaan. Kummassa castilaiset mieluummin häviäisivät? Perfect darkissa muistaakseni oli ase, jolla voi ampua seinien läpi. Jos pelaisikin sillä eikä kertoisi kaverille, joka ennestään ei peliä tunne....

Käyttäjän S_Usagi kuva
S_Usagi

Missasin kauden avauksen ja pari erittäin tärkeää kesäkysymystä jäi nyt tähän castiin:

Ostiko Panu aurinkovoidetta?

Kesä oli todella helteinen, mietittekö usein suosikkejanne talvi-/lumiaiheisista kentistä videopeleissä?

Käyttäjän Paha_Arkkitehti kuva
Paha_Arkkitehti

Onko Pelaajaan tulossa Cruelty Squad -pelin arvostelua? Kyseessä on kotimainen yhden miehen indiehelmi, jolle arvostettu PC Gamer -lehti antoi hiljattain komeat 93 pistettä. Kyseisen teoksen ympärillä on muutenkin ollut kuhinaa pitkin vuotta, ja esimerkiksi God of Warin alkuperäinen luoja David Jaffe on omistanut YouTube-kanavallaan kokonaiset kaksi videota pelkästään pelin haukkumiselle.

Ymmärrettävästi indiepelejä arvostellaan lehden sivuilla rajatusti, mutta olisi hienoa, jos nämä kohutuimmat kotimaiset tapaukset voitaisiin nostaa esille.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Kuinka pelitoimittajan tunnit riittävät kuukaudessa? Yhden arvosteltavan pelin läpipeluuseenkin menee jo helposti 20 tuntia, ja se on jo puolet työviikosta. Sekoittuvatko työ ja vapaa-aika koskaan?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Huomaatteko koskaan sabotoivanne omaa pelaamistanne? Itse tuli taas huomattua kuinka helposti moinen onnistuu. Resident Evil 8 työn alla ja sutjakka eteneminen on vaihtunut siihen että kyttään mapista että kaikki huoneet muuttuvat siniseksi, eli kaikki löydettävä on kerätty. Kello on 3 yöllä, ja pyörin juuri ympyrää jossain pimeässä tehdashallissa 40min löytämättä edes mokomaa kilkettä. Youtube paljasti että katonrajassa vilkkuu jalokivi. Yhteenlaskettu aika tämän yhden huoneen puhdistamiseen 1h! Mutta eihän niitä nyt voi jättää keräämättä, ja youtubea ei haluaisi käyttää kun "pärjää itsekin". Arhg!

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

3D Realms piti toisen Realms Deep presentaation 13. - 15. elokuuta. Vaikka en itse tapahtumaa seurannut, on Youtube algoritmit tunkenut naamalleni paljon tapahtumassa esillä olleita trailereita peleistä, jotka tekisi mieli ostaa ja pelata samalla murehtien voiko old school fps-pelejä olla liikaa.

Seurasitteko te kyseistä tapahtumaa/ julkistuksia ja jos niin mitkä säväyttivät teitä eniten?

Nostoja