Tämän viikon Pelaajacast kaipaa kuuntelijakysymyksiä – lähetä omasi ajoissa! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Tämän viikon Pelaajacast kaipaa kuuntelijakysymyksiä – lähetä omasi ajoissa!

8.11.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Tämän viikon Pelaajacast kaipaa kuuntelijakysymyksiä – lähetä omasi ajoissa!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Joko se on Pelaajacast-viikko? Kalenteri sanoo kyllä, joten kaipa se on uskottava! Keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen voi lähetellä tuttuun tapaan kysymyksiä Johannalle, Panulle ja Villelle, joista tämänkertainen castikokoonpano koostuukin.

Castikansalta toivotaan totutusti enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyviä kysymyksiä, toiveita ja kommentteja. Ne voi lähetellä perille asti seuraavin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 286. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 11. marraskuuta. Videoversiota pyritään saamaan linjoille vuorokautta myöhemmin, eli perjantaina 12. marraskuuta.

Kommentit

Käyttäjän VdVade kuva
VdVade

Hei arvon castilaiset. Minkälainen pelifiilis teillä on ollut viime aikoina ja tuleeko teillä mieleen ajanjaksoa jolloin pelaaminen on tuntunut teistä todella hyvältä ihan yleisesti tai jonkin tietyn pelin osalta?

Kysymykseni juontaa juurensa siihen, että olen pelaillut viime aikoina mm. FF7 Remaken, Sekiron ja aloitin Ghost of Tshushiman, enkä tiedä onko pelivalintani osuneet nappiin vai onko tällä hetkellä pelijumin vastakohta, koska en muista milloin viimeksi pelaaminen on tuntunut näin hyvältä.

Ps. Keksikää termi pelijumin vastakohdalle(peliputki?) ja antoisaa marraskuuta sinne!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Onko peliputkia mielestänne helpompi kokea lapsena kuin aikuisena? Kasvaako pelijumin todennäköisyys iän myötä (esim. yli 60-vuotiaana)?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Pimenevien päivien hämyinen tervehdys kaikille castilaisille.

Oletan, että uusin Shin Megami Tensei on ollut Panulla peluussa. Mitä olet pitänyt pelistä ja kuinka aloittelijaystävällisenä pitäisit sitä, jos sarjaa ei ole pelannut aikaisemmin? SMT:t ovat kyllä kiinnostaneet, mutta niiden ärsyttävän korkealta kuulostanut vaikeusaste on lannistanut intoa kokeilla sarjaa. Onko fiksumpaa aloittaa sarjan pelaaminen nyt SMT vitosesta ja kokeilla vasta sen jälkeen sarjan vanhempia osia?

Miten helpottaisi liiallista suorittamista pelaamisen suhteen? Oma pelityylini on aina ollut sellainen, että peleissä pyritään tekemään kaikki mahdollinen, vaikkei se olisi edes kovin nautinnollista. Esim. vaihtoehtoisen superpomon päihittäminen, joka ei liity mitenkään pelin päätarinaan tai läpäisyyn.

Ps. kiitos marraskuun Pelaajalehden Metroid historiikista.

Käyttäjän Iso_Pomo kuva
Iso_Pomo

Tervehdys toimitus!

Onko toimituksella tiedossa, saako Suomesta ollenkaan ostettua Nintendon Switch-retro-ohjaimia?

Castin vieraskaarti alkanut vahvasti, onko saatavilla pientä tulkinnanvaraista teaseriä mahdollisesti tulevista vieraista?

Pelaajashopissa saa hinnat kruunuina, tuleeko tälle toiminolle paljonkin käyttöä?

Nauttiiko Pannu glöginsä roskilla vai ilman?

Entä saako Panulta tämän kertaisen pizza-vinkin?

Hyvää aikaista pimeyden laskeutumista toimitukselle, muistakaa heijastimet!

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Vieläkö Johannnan huushollissa on taikakortit olleet käytössä? Odotuksia torstaina julkaistavaa vampyyri-teemaista settiä kohtaan?

Mikä on noin niinku muuten castilaisten mielipide vampyyreista? Onko yhtä loppuun kaluttu aihe kuin zombit, vai herättääkö kiinnostusta jos vaikka pelissä on vihollisina vampyyreja? Vampyyri ja ihmissusi tappelee. Kumpi voittaa?

Karmivaa marraskuuta kaikille!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Oli hauskaa, kun Ville aikoinaan hyräili joululaulua "Kaitila täynnä puuroo". Mutta tunteeko Panu puolestaan jonkun Teuvo- tai Marja-Leena-nimisen?

Nostoja