Viikon Pelaajacast-vieraaksi Kontrolleristakin tuttu Markus Heino – lähetä kuulijakysymykset keskiviikoksi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Viikon Pelaajacast-vieraaksi Kontrolleristakin tuttu Markus Heino – lähetä kuulijakysymykset keskiviikoksi!

11.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
7
Viikon Pelaajacast-vieraaksi Kontrolleristakin tuttu Markus Heino – lähetä kuulijakysymykset keskiviikoksi!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Hienoutta on ilmassa, sillä Pelaajacastin torstaina ilmestyvään 284. jaksoon on näillä tietämin saapumassa vieraaksi sieltä Kontrolleristakin tutuksi tullut Pelaajan avustaja Markus Heino! Markus liittyy Johannan, Panun ja Villen seuraan höpisemään kuulumisista, pelimaailman tapahtumista ja pelatuista peleistä.

Markus on tietenkin vastailemassa myös mahdollisiin kuulijakysymyksiin Kysy Pelaajalta -osiossa, joten castikansalta toivotaan jälleen enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyviä kysymyksiä, toiveita ja kommentteja. Ne voi lähetellä perille asti seuraavin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 284. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 14. lokakuuta. Videoversiota pyritään saamaan linjoille vuorokautta myöhemmin, eli perjantaina 15. lokakuuta.

Kommentit

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Markus tuntuu ainakin minusta arvostelevan paljon Nintendon pelejä. Arvostelut ovat olleet aina asiantuntevia ja laadukkaita, kiitos niistä! Kysymykseni on: onko Markuksella ollut jotain ihan lempparikonsolia vuosien varrelta? Siis sellaista pelikonetta, jonka pariin palaa aina uudelleen vaikka uudempia ja tehokkaampia myllyjäkin on tarjolla.

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Hei vaan castin koko köörille!

Toimituksen kuulumisten perusteella vanhat käsikonsolit vaikuttavat olevan lähellä Markuksen sydäntä. Minkälainen käsikonsolikokoelma Markukselta löytyy kotoa?

Nopealla silmäyksellä laskettuna Markuksen tähän mennessä arvostelemien vuoden 2021 pelien arvosanakeskiarvo on noin kuusi. Onko herralla tiukka ja kriittinen ote pelien arvostelemiseen vai päätyykö hänen arvioon hieman vähemmän halutummat pelit toimituksen keskuudessa? ;)

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

Käyttäjän Sampsa kuva
Sampsa

Onko Ville tietoinen Babylon 5:n tulevasta rebootista? Mitään mietteitä?

Jos et tiennyt, niin Michael Straczynski on mukana projektissa kirjoittajana ja vastaavana tuottajana, ja kyseessä ei ilmeisesti ole suora kopio alkuperäisestä sarjasta.

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Tervehdys!

Markus, osaatko heittää ulkomuistista tiedon, että missä kontrollerijaksossa Pasi heitti hyvää läppää (siis ainahan sitä tulee jaksoissanne), imitoimalla naljailevaan sävyyn Machiniman / ScrewAttackin top10 videoita?
Tuo jäi jotenkin mieleen, ja kaipaisin näitä nauruja uudestaan, mutta vähän on hankaluuksia löytää uudelleen oikeaa jaksoa. Please Help.

Ja vielä bonuskyssärinä Resident Evil aiheinen pulma, (kiitos tulevan leffan trailerin):
Inventaariosi on täynnä, ja löydät huoneesta haulikon ammuksia. Tilaa saisi vapautettua, jos uhraat ensiapusuihkeen käytännössä "kunnossa" olevaan hahmoosi. Kuinka toimit? Käytätkö ensiapusuihkeen "turhaan", jotta saat kantoon panoksia, vai jätätkö panokset hautumaan löytöpaikalle? Vai näetkö vaivan matkustaa esinearkun luo, jotta saat tilaa kaikille esineille, uhraamatta mitään?

Kiitoksena kontrolleri-podcastista, suo minulle kunnia päättää viestini kuivaan puujalkavitsiin:

-Mitä meksikolaiset sanovat PowerPoint-esityksen jälkeen?
-Buenos dias!

Ystävällisin terveisin faninne,
Kukkomestari

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Välillä meinaa unohtua että DLC:t eivät ole aina pelkkää rahastusta ja valmiista pelistä irrotetun sisällön myymistä erissä, vaan vuosien varrelle on mahtunut monta oikeasti loistavaa lisäsisältöpakettia. Kysynkin että mitä tälläisiä hyviä DLC:itä teille on jäänyt mieleen?

Itsellä nyt ensimmäisenä tulee mieleen Dragon Age: Origins - Awakening, Bioshock 2 - Minerva's Den, GTA IV:n molemmat yksinpeli DLC:t sekä samoin Witcher 3 vastaavat.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Pidän Sherlock Holmes -kirjoja lohduttomina. Ovatko myös pelit liian synkkiä?

Käyttäjän Anatoli68 kuva
Anatoli68

Miksi Markuksen profiilikuva on niin hieno sekä pelottava toimituksen esittely sivulla?

Nostoja