Wow, Pelaajan graafikko Minna Erkola mukana tämän viikon Pelaajacastissa – lähetä kuulijakysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Wow, Pelaajan graafikko Minna Erkola mukana tämän viikon Pelaajacastissa – lähetä kuulijakysymyksesi!

8.03.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Wow, Pelaajan graafikko Minna Erkola mukana tämän viikon Pelaajacastissa – lähetä kuulijakysymyksesi!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Älä elämääsi tuhlaa, kuluta se Pelaajacastin juhlaan. Uutta jaksoa olisi nimittäin iskeytämässä eetteriin tämän viikon torstaina, peräti 271. jakson voimin.

Keskiviikkona linjoille on nykysuunnitelmien valossa liittymässä Pelaajan graafikko ja kaiken maailman roolipeleihin usein hurahtava Minna Erkola, jota onkin jo jonkin verran castiin kaipailtu ja toivottu! Mukaan on tietenkin ahtautumassa se vakiotrio, joka on aivan liian tylsä nimettäväksi ääneen.

Minna pyrkii olemaan mukana kuvioissa myös Kysy Pelaajalta -osiossa, jonne voi peliaiheisten kysymysten ohella lähettää myös graafisiin juttuihin liittyviä kysymyksiä. Minnan edellisen vierailun castin perusjaksoissa voi kuunnella vaikkapa kertauksen vuoksi oheisesta linkistä.

Tähän väliin muistutettakoon myös, että Pelaajacast on monen muun hienon podcastin ohella ehdolla Jakso.fin Suomen paras podcast 2020 -äänestyksessä. Mikäli mielestäsi ansaitsemme kansallisempaa tunnustusta kuluneen koronavuoden osalta, käy osoittamassa tukesi äänestyksessä! Vastausaika päättyy 19. maaliskuuta.

Mikäli olet kiinnostunut vain lähettämään kysymyksiä seuraavaan jaksoon, se onnistuu seuraavanlaisten kanavien ja taikatemppujen avulla:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 271. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 11. maaliskuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille viimeistään vuorokautta myöhemmin perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Kuinka mieluiten menettelette, jos pelaatte roolipeliä: teettekö hahmon ulkonäöstä itsenne näköisen ja dialogivalinnat omien tuntemustenne mukaan, vai luotteko jonkin aivan toisenlaisen hahmon, jolla kirjaimellisesti roolipelaatte?

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Monster Hunter Stories 2 vahvistettiin maanantaina saapuvan myös pc:lle. World oli ensimmäinen MH pelini ja tykkäsin siitä sen vertaa että voisin ottaa lisää. Miten Stories pelisarja eroaa MH-sarjan emopeleistä ja onko kyseessä siis oikeasti tarina-vetoinen peli, jonka aiemman osan olisi hyvä youtubesta walktrough katsoa että tietää mistä jatketaan?

Ps. Huomasin kirjautuessani jonkun "Pelaaja-pisteet" laatikon käyttäjätiedoissani, jossa lukee Pelaaja-pisteet sekä Pelaaja-saldo 498/498. Mikä tai mitä nämä ovat ja onko melkein 500p hyvä vai huono asia?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Onko teillä jotain sarjaa minkä pariin palaatte yhä uudestaan ja uudestaan? Itse todella harvoin katson sarjoja uusiksi, mutta nyt juuri pyörivät True Detectiven ensimmäisen kauden lopputekstit kolmatta kertaa ruudulla. 1 ja 2 kausi timanttisen kovaa menoa. 10 jakson pituuskin sellainen että viitsii uusiksi katsella.

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Johanna ja Minna. Jos teitä pyydettäisiin legendaariseen Playboyhin, niin tarttuisitteko tilaisuuteen?

Käyttäjän S_Usagi kuva
S_Usagi

Nyt kun ensimmäinen kvartaali on melkein takana, kuinka pahalta näyttää pelivuosi 2021?

Kumman Johanna kutsuisi yökylään, Robin Hoodin vai Passepartout'n?

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Kukkotervehdys Kukkomestarilta!

Toivottavasti tuo kuulosti ääneen luettuna vähän paremmalta... Turbomunan turbotervehdys jossain aiemmassa castissa teki vaikutuksen, niin pakkohan se oli matkia perässä.

Kysymykset:

Millä perusteella valikoituvat viikoittain pelaajahden sivulla "Viikon suurimmat uutiset"?
Ovatko nämä uutisia, jotka ovat teidän mielestä noston arvoisia, vai ovatko kyseiset uutiset keränneet eniten lukijoita?

Toteuttiko Ville uhkauksensa, ja pyöriikö nyt castia nauhoittaessa taustalla "Taru Sormusten Herrasta - Kuninkaan paluu"?
Mikäli kyllä, niin mitä leffassa tapahtuu juuri tätä kysymystä lukiessa?

Viimeisenä kyssärinä kuvitteellinen tilanne:

Johanna, olet kutsunut Panun ja Villen illalliselle. Tarkoituksena on loitsia heille itse kokattua ruokaa. Panu ja Ville odottavat vierailua hyvin innoissaan.
Hetkeä ennen vieraiden saapumista huomaat, että ruoka uunissa on palanut, ja nyt pitäisi keksiä jotain tilalle ja äkkiä!
Paniikissa ennen vieraiden saapumista, poikkeat lähimmän ravintolan kautta hakemassa noutoruokaa, jota tarjoilet vieraillesi esittäen, että ruoka on sinun loitsimaasi, koska niinhän olit luvannut heille alunperin.
Illallispöydässä Panu on kumminkin epäileväinen, ja röyhkeästi haastaa sinut kertomalla, että hänestä ruoka muistuttaa erehdyttävän paljon erään paikallisen ravintolan luomuksia. Ville seuraa tilannetta kiinnostuneena, mutta hiljaa, suun ollessa täynnä ruokaa.
Kuinka toimisit tilanteen edettyä näin pitkälle? Paljastatko totuuden, vai jatkaisitko tätä meemi-tarinaa loppuun saakka pysyen käsikirjoituksessa?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Aavikkokerma-tee oli niin imelää että aikanaan kyllästyin nopeasti siihen. Onko se yhä Minna-rouvan kolmen parhaan joukossa, entä oliko viime Pelaajan ajankohtaiskuvassa jokin erityinen juoma?
Juovatko castilaiset yleensä pannullisen vai mukillisen?

Käyttäjän GrayFox kuva
GrayFox

Lehden viimeiset pari numeroa ovat tulleet muovitettuina. Kelpaa. Onko kenties jatkuva käytäntö?

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tervehdys. Mitäs mieltä tulevista Pokemon peleistä? Onko Nexomon tuttu? Ite löysin toisen osan pelistä Storen alennuksista ja oli pakko ostaa kun huomasi trailerista, että on Pokemon klooni.

Nostoja