Tovin aikaa kestäneen harhaanjohtamisen jälkeen Apex Legendsin seuraava varsinainen pelattava hahmo on esitelty läheisemmin. Uudella trailerilla Respawn Entertainment antaa tarinavetoisen silmäyksen Revenanttiin, jolla on kana kynittävänä Apex– ja Titanfall-universumissa vaikuttavan Hammond Robotics -suuryhtiön kanssa.

Uhkaavalta robotilta nykymuodossaan näyttävä Revenant on käytännössä Hammond Roboticsin luomus, jonka ihmisyys revittiin tältä pois tämän tietämättä. Salamurhaajana toimiva hahmo kuvitteli pitkään siis elävänsä edes etäisesti normaalia elämää, kunnes keikalla ilmennyt vaurio toikin esiin totuuden.

Tiedossa ei vielä tarkalleen ole, kuinka Revenant kamppailee itse pelissä, mutta olettaa sopii, että uusi traileri antaa tämän kyvyistä jo kosolti vihjeitä. Respawn on jo aiemmin myös kertonut, ettei Hammond Roboticsin käyttö pelissä jää vain tähän, vaan suuryhtiö on jättänyt myös jälkensä pelin kenttiin.

Revenant ja erilaiset kenttäuudistukset saapuvat käytettäväksi 4. helmikuuta, jolloin Apex Legendsissa käynnistyy sen neljäs sisältökausi Assimilation. Tuolloin luvassa on myös uusi tarkkuuskivääriase sekä viilauksi pelin Ranked-järjestelmään. Osuvasti samalla Apex Legends yltää täyden vuoden ikään.

Lisää luettavaa