Ajopeli Grid 2 vedettiin pois Steam-myynnistä / Uutiset / pelaaja.fi

Ajopeli Grid 2 vedettiin pois Steam-myynnistä

12.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Codemastersin kuusivuotias ajopeli Grid 2 on vetäytynyt pois virallisesta latausmyynnistä. Vielä aiemmin tämän kuun aikana se oli mahdollista käydä nappaamassa Steamista, mutta enää moinen ei onnistu suositulla pelikauppapaikalla.

Myöskään konsoleilla Grid 2 ei näytä olleen saatavilla enää toviin.

Pelin Steam-tuotesivun mukaan Grid 2:n myynti lopetettiin "julkaisijan pyynnöstä" ilman sen kummempaa selittelyä. Todennäköistä on, että taustalla on jälleen jonkinlainen päättynyt lisenssisopimus.

Codemasters on aiemmin vetänyt vastaavalla tavalla digimyynnistä myös esimerkiksi alkuperäisen Grid-pelin sekä Dirt 3:n. Poistosta huolimatta pelit ovat yhä kyllä uudelleenladattavissa, mikäli ne on sattunut ostamaan aiemmin latausmuodossa.

Viime viikolla myös Capcomin ja WayForwardin tasoloikkaseikkailu DuckTales Remastered vedettiin myynnistä.

Gridin taru ei ole jäämässä myöskään vielä tähän. Lokakuussa Codemasters tuo myyntiin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle uuden sarjan osan, jota se kutsuu jälleen ihan vain nimellä Grid.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikä funktio pelin trailerilla on uutiseen liittyen? En oikein ymmärrä miten vuosia vanha video palvelee uutista. Eri asia olisi, jos upotetulla videolla tulisi ilmi myynnistä poistuminen.

Pelivideota varmaan löytää jokainen sellaista haluava ilmankin uutiseen lisäämistä.

Onko uutinen jotenkin parempi jos sitä saa mahdollisimman paljon venytettyä ja täytettyä? Enkä nyt viittaa pelkästään tähän uutiseen, vaan sama ilmiö on ollut jo kauan netissä.