Alan Wake 2 -konseptikuvaa, ykkösosan Switch-käännös ja muuta – Remedy juhlii pelisarjansa synttäreitä videoterveisin / Uutiset / pelaaja.fi

Alan Wake 2 -konseptikuvaa, ykkösosan Switch-käännös ja muuta – Remedy juhlii pelisarjansa synttäreitä videoterveisin

12.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
alan wake 2, Alan Wake, Alan Wake Remastered, Remedy, Remedy Entertainment

Kotimaisen peliklassikko Alan Waken julkaisusta tulee kuluneeksi tällä viikolla 12 vuotta, mitä kehittäjä Remedy Entertainment on juhlistanut kattavien videoterveisten merkeissä.

Lähes vartin pituisessa pätkässä Remedyn luova johtaja Sami Järvi, näyttelijä Ilkka Villi, ääninäyttelijä Matthew Porretta ja yhteisövastaava Vida Starčević keskustelevat ennen kaikkea Alan Wake -sarjan parissa työskentelystä tarjoten myös muutamia videoväläyksiä pelin kulissien taakse.

Muutamia pieniä paljastuksiakin on tarjolla. Ensinnäkin Remedy vahvistaa, että Alan Wake Remastered on tulossa syksyllä Switchille natiivina latausversiona. Jo useamman vuoden kaavailtu Alan Wake -televisiosarja elää sekin, sillä The Walking Deadista muun muassa tunnettu AMC on ostanut oikeudet hankkeeseen. Muita lisätietoja tv-sarjasta ei vielä haluttu silti kertoa.

Läpi videon nähtävillä on myös kohtalainen määrä konseptitaidetta aiemmin talvella vahvistetusta Alan Wake 2:sta. Muita lisäyksityiskohtia pelistä saadaan sen sijaan odotalla vielä pidempään.

Toisin kuin aluksi kaavailtiin, ei Remedy ole sittenkään aikeissa esitellä Alan Wake 2:ta isommin kesällä. Järven mukaan pelin kehitys etenee kyllä hyvin ja siitä on jo iso lohko pelattavissa, mutta yhtiö ei halua rikkoa kehitystiimin tuotteliasta keskittymistä tällä hetkellä esittelymateriaalin luomista varten.

Kokonaisuudessaan videoterveiset voi katsastaa alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Max Wake samalla videolla, eikä kumpikaan näytä esikuviltaan! WTF is this sorcery?!?

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Ei sentään ole cloud-versio tuo Switch-käännös.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Pelottava ja synkkä peli tulee olemaan

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Naurahdin tolle Switchin 7fps Alan Wake gameplaylle.

Käyttäjän Sp1rit kuva
Sp1rit

Toivottavasti saataisiin psykoligista kauhua sisällytettyä tähän

Nostoja