Alkuperäisen Mafian uusioversio vahvistui ja päivättiin kiusoittelutrailerilla – Mafia II: Definitive Edition ja Mafia III: Definitive Edition tänään ulkona

Nyt on tarjolla tuutin täydeltä terävämpää Mafiaa.

20.5.2020 07:20

Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition ja Mafia III: Definitive Edition ovat saaneet nyt virallisen julkistuksensa. Sekä kakkos- että kolmososan uudet versiot ilmestyvät saataville tänään niin PlayStation 4:lle, Xbox Onella kuin pc:lle, kun taas Mafia: Definitive Edition julkaistaan samaisille alustoille 28. elokuuta.

Stadia-versiot ovat nekin suunnitteilla.

Viime viikolla tapahtuneiden vuotojen mukaisesti Mafia: Definitive Edition on uusioversio vuoden 2002 Mafia-pelistä. Peliä ei ole laitettu uusiksi siis vain graafisesti, vaan kaikki aina pelattavuutta ja tarinaa myöten on rakennettu alusta alkaen uudelleen Mafia III:n pelimoottorilla.

Mafia II: Definitive Edition on vuorostaan remasteroitu versio pc:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle alkujaan tuodusta Mafia II:sta. Parhaimmillaan sen kerrotaan tukevan 4K-resoluutiota, minkä ohella kaikki kampanjalisäsisällöt on tuotu mukaan pakettiin.

Mafia III: Definitive Editionilla haltuunsa saa sen sijaan Mafia III:n kaikkine lisäsisältöineen.

Peleistä kutakin myydään erikseen sekä osana Mafia Trilogy -paketti. Paketille kertyy hintaa noin 60 euroa. Kakkonen ja kolmonen kustantavat yksittäin noin 30 euroa ja Mafia: Definitive Edition noin 40 euroa.

Mafia II:n Steam-omistajat saavat tosin automaattisesti uuden version. Sama pätee Mafia III:n kohdalla PS4-, Xbox One- ja pc-omistajia.

Viimeisimmät trailerit kaikista tuotoksista voi katsella ohesta. Kuvia Mafia: Definitive Editionista löytää aiemmasta uutisestamme.

Lähde: 2K Games

Lisää luettavaa