Arkanen Redfall on Borderlands-henkistä loottiräiskintää, vuodetut tiedot vihjaavat / Uutiset / pelaaja.fi

Arkanen Redfall on Borderlands-henkistä loottiräiskintää, vuodetut tiedot vihjaavat

13.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Arkanen Redfall on Borderlands-henkistä loottiräiskintää, vuodetut tiedot vihjaavat

Arkane Studiosin tulevasta Redfall-räiskintäpelistä on saatu uutta tietoa epävirallisista lähteistä. Kesäkuun E3-tapahtumassa esitellystä Redfallista levisi verkossa viikonlopun aikana tietoja sekä kuvia, joiden kerrotaan olevan peräisin pelitestistä.

Redfallin kuvaillaan muistuttavan pelillisesti Borderlands-pelisarjaa, vaikka pelin avoimen maailman kerrotaankin lainaavan vaikutteitaan myös The Legend of Zelda: Breath of the Wildista. Vuodon mukaan peliä voi pelata sekä yksin että yhdessä kavereiden kanssa, ja tarjolla on kaikkiaan kuusi pelattavaa hahmoa omine erikoiskykyineen. Suoraviivaisen räiskinnän ohella Redfallin kerrotaan tarjoavan pelaajille mahdollisuuden myös hiippailla tiensä taisteluiden halki.

Redfallin vuodettua kuvamateriaalia on poistettu verkossa sitä mukaa kun se on levinnyt, mutta kuvat olivat ainakin kirjoitushetkellä saatavilla vielä Redditissä. Redfallin on määrä ilmestyä ensi kesänä Xbox Series X/S:lle ja pc:lle.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Vaihtoehtoisen tasojärjestelmän takia Borderlandsin hauskimmistakin aseista ym. varusteista menee maku, ja tarkoitus on lopulta löytää pomovastusta varten muutama ei-hauska luottovaruste - muu unohtuu roskana. Varmasti Redfall esittää paremman asejärjestelmän.

Nostoja