Assassin's Creed Valhalla vahvistui marraskuulle – tässä nyt sitä ihan oikeaa pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Valhalla vahvistui marraskuulle – tässä nyt sitä ihan oikeaa pelikuvaa

12.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Assassin's Creed Valhalla, Assassin's Creed, Ubisoft, pelikuva, julkaisupäivä, PS5, XSX, Xbox Series X, PlayStation 5,

Assassin's Creed Valhalla aloittaa viikinkiseikkailunsa 17. marraskuuta, Ubisoft on vahvistanut. Peli on ainakin alkuun tulossa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, pc:lle ja Stadialle, mutta tietysti PlayStation 5- ja Xbox Series X -versiot ovat nekin matkalla kauppoihin, kunhan uudet konsolit saadaan vain kauppoihin.

PlayStation 4- ja Xbox One-version ostajat saavat pelin uudelle sukupolvelle veloituksetta.

Julkaisupäivä vahvistui Ubisoftin tuoreessa Forward-verkkolähetyksessä, jossa peliin saatiin vihdoin myös konkreettinen pelikuvasilmäys. Lyhyemmällä noin kuusiminuuttisella pätkällä tarjolla on hyvin yleislaatuinen esittely muun muassa taistelemisesta, hiippailuista sekä oman siirtokunnan rakentamisesta, kun taas pidempi puolen tunnin pätkä syventyy viikinkien tarjoamiin pelimahdollisuuksiin aina vain kattavammin.

Pelaaja-lehden ensifiiliksiä Assassin's Creed Valhallasta voi lukaista tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Meno näyttää varsin hyvältä. Taisteluissa on sopivan väkivaltaista tunnelmaa. Odotukset kasvoivat.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Ihan hyvältä näyttää, mutta kasvo animaatiot jotenkin laiskat ja grafiikat ei ehkä ihan sitä mitä odotin, mutta ihan menevät. Combatti näyttää osittain kankealta. Tekemistä tuntuu riittävän ja maailma on nätti, mutta ehkä paikoittain vähän tylsä. Lisää pelikuvaa odotellessä.

Käyttäjän Mjuh kuva
Mjuh

Ehdottomasti ostolistalle. Kunhan nyt joskus saa ensin Odysseyn ja sen jälkeen vielä God of Warin hakattua. Eli kattellaan kolmen vuoden päästä

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähemmän yllättäen peli vaikuttaa Assassin's Creediltä viikinki-kuorrutuksella. Kiinnostaa kyllä mutta voisin jopa jättää tämän vasta seuraavalle sukupolvelle, jolloin esim. siirtyminen kotkanäkymästä takaisin lienee selvästi nopeampi. Joskus sitä ei jaksanut käyttää pienemmillä alueilla kun se hieman lataili jos eksyi hiukankin kauemmas tutkimaan.

Olisi kyllä kiva tietää lopultakin noista ilmaisista uuden sukupolven versioista se, että koskeeko se millään lailla fyysisiä versioita. Tätä pantataan näköjään siihen asti että on jo konsolit kaupoissa. En silti ala digiä ostamaan vaikka ei tukea fyysisille tulisikaan mutta olisihan se mukava tietää miten homma menee.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus zappah

Olisi kyllä kiva tietää lopultakin noista ilmaisista uuden sukupolven versioista se, että koskeeko se millään lailla fyysisiä versioita

Ubisoftin kohdalla tilanne menee ainakin näin:

For physical copies, you will be able to download the upgraded version when it becomes available. The disc must be inserted to launch both the current-gen and next-gen versions of the game."

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Riepu

Ubisoftin kohdalla tilanne menee ainakin [url="https://support.ubisoft.com/fi-FI/faqs/55850"][b]näin[/b][/url]:

For physical copies, you will be able to download the upgraded version when it becomes available. The disc must be inserted to launch both the current-gen and next-gen versions of the game."

Aloinkin kommenttini kirjoittamisen jälkeen asiaa miettimään ja tämä tuntui loogisimmalta. Levyjän toimii jo muutenkin varmistuksena, joten varmasti se helpoin tapa toteuttaa asia fyysisten kohdalla.

Olkoonkin että levystä on sitten kyllä entistä vähemmän "hyötyä" kun suurin osa datasta mahdollisesti tulee kuitenkin ladattuna.

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

AC Valhalla menee jossain välissä peluuseen, mutta koska syksy on NIIN täynnä hyviä pelejä, taidan ostaa sen vasta sitten vähän myöhemmin suoraan PS5:lle.