Assassin's Creed Valhallan julkaisu aikaistuu uuden sukupolven Xboxien myötä – myös muita Xbox-julkaisupelejä vahvistettu / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Valhallan julkaisu aikaistuu uuden sukupolven Xboxien myötä – myös muita Xbox-julkaisupelejä vahvistettu

9.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Assassin's Creed Valhalla, assassin's creed, Valhalla, xbox, ubisoft, Watch Dogs, Watch Dogs Legion, Tetris Effect, Tetris, Tetris Effect: Connected

Ubisoft on aikaistanut Assassin's Creed Valhallan julkaisua. Viikinkiseikkailun oli alkujaan määrä ilmestyä ensimmäisten saataville 17. marraskuuta, mutta nyt se onkin tulossa marraskuun 10. päivä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, pc:lle, Stadialle kuin tietysti samana päivänä ilmestyville Xbox Series X- ja Xbox Series S -konsoleille.

Uuden sukupolven Xboxien julkaisupelitarjonta on selventynyt näin keskiviikkona muutenkin laajemmin. Heti 10. marraskuuta Series X:lle ja S:lle voidaan odottaa saataville nykytiedon mukaan ainakin seuraavia pelejä:

  • Watch Dogs: Legion
  • Dirt 5
  • Gears Tactics
  • Tetris Effect: Connected
  • Yakuza: Like a Dragon

Peleistä Tetris Effect: Connected tuodaan samaan aikaan myös pc:lle Microsoft Storen kautta sekä Xbox Onelle. Dirt 5 saa vuorostaan julkaisunsa nykylaitteilla 6. marraskuuta, kun taas Watch Dogs Legion nähdään jo saatavilla olevilla alustoilla 29. lokakuuta. Gears Tactics tehdään samalla saatavilla Xbox Onelle, kun taas pc:llä sitä on voinut pelata huhtikuusta lähtien.

Tetris Effect: Connectedin tuore moninpelisisältö tuodaan veloituksetta Tetris Effectin nykyisiin versioihin kesällä 2021.

Dirt 5:stä on vuorostaan tarjolla uutta pelikuvaa ohessa.

Dirtin, Assassin's Creedin ja Watch Dogsin päiväystä PS5:lle saadaan luonnollisestikin odottaa siihen asti, kunnes Sony vahvistaa uuden konsolinsa julkaisupäivän.

Päivitys kello 19:30: Yakuza: Like a Dragon lisätty mukaan listalle Xbox Series X:lle ja S:lle heti näiden julkaisussa suuntaavana pelinä. Se julkistettiin aiemmin PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle marraskuun 13. päiväksi.

Lähde: Xbox Wire, Dirt (Twitter), Assassin's Creed (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Me vielä vanhoilla laitteillakin pelaavat saanemme sitten samana päivänä sen Gears Tacticsin Game Passiin. Olettaisin näin. Tai siis kai se tulee myös Onelle, kuten olen ymmärtänyt?

Ubilta tulee samana päivänä kaksi suurpeliä, eli Watch Dogs ja Assassin's Creed. Näistä kiinnostaisi enemmän ehkä tuo WD, kun siinä lienee enemmän uutta verrattuna aiempaan osaan. Kumpaakaan en kyllä ihan heti ole ostamassa mutta jos valita pitäisi.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus zappah

Me vielä vanhoilla laitteillakin pelaavat saanemme sitten samana päivänä sen Gears Tacticsin Game Passiin. Olettaisin näin. Tai siis kai se tulee myös Onelle, kuten olen ymmärtänyt?.

Joo on tulossa!

Käyttäjän Kite8D kuva
Kite8D

Muilla pelifirmoilla pelit myöhästyy, ubisoftilla aikaistuu. Varmaan jälleen taattua ubisoft laatua muutenkin, peli täytetty daily questeilla, kun ei mitään järkevää ehditty tekeen.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Taisivat tajuta että cp2077 julkaisu niin lähellä alunperin että parempi julkaista viikko aiemmin, katsotaan näkyykö se pelin laadussa.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Uutiseen voisi vielä lisätä, että Ubisoft ilmoitti pressitilaisuudessa Valhallan pyörivän ainakin Xbox Series X:llä natiivi 4K resoluutiolla ja 60fps.

Nostoja