Axiom Verge 2! Sports Story! Ja muuta! Nintendo posautti nettiin taas aimo kasan indiejulkistuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Axiom Verge 2! Sports Story! Ja muuta! Nintendo posautti nettiin taas aimo kasan indiejulkistuksia

10.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Axiom Verge 2, Sports Story, Streets of Rage 4, The Survivalist, Indie World

Tänään on ollut mitä ilmeisemmin oiva päivä erilaisilla julkistuslähetyksille. Ensin Sony pamautti ilmoille joukon omia paljastuksiaan State of Play -lähetyksellään ja nyt sitä on seurannut perässä vielä Nintendon oma indiepelikeskeinen Indie World-esitys. 

Lähetyksen suurimpia yllättäjiä oli sen lopussa ensitrailerin kera paljastunut Axiom Verge 2. Soolokehittäjä Tom Happin hehkutetulle, kovin Metroid-tyyppiselle seikkailulle saadaan jatkoa ensi vuoden syksyllä, ja luvassa on tietysti uusien maisemien ohella uusia kykyjä, joilla lähestyä monia tuoreita vaaratilanteita. Kehitteillä pelin kerrotaan olleen jo useamman vuoden ajan ja tulossa se on Switchin ohella "muille alustoille".

Oman paljastuksensa Indie Worldiin säästi myös Team17, joka paljasti samaan universumiin vankilapakosarja The Escapistin kanssa kuuluvan The Survivalistin. Siinä tarkoituksena olisi pysyä hengissä autiolla saarella joko yksin tai yhteistyönä. Apuna tässä voi käyttää esimerkiksi paikallisia apinoita, jotka ovat koulutettavissa banaanien voimin. Switchin lisäksi peli tuodaan myös Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Muita lähetyksessä nähtyjä julkistuksia edusti yksinoikeusnimike Sports Story, joka tarjoaa ensi vuonna aina vain monipuolisempaa jatkoa parin vuoden takaiselle Golf Storylle. Tuloaan ensi vuoden alussa tekee myös surumielinen Gleamlight, jossa loikitaan 2D-ympäristöissä ilman. että ruudulla veisivät tilaa mitkään turhat käyttöliittymät.

Monista jo aiemmin tiedetyistä peleistä saatiin tietysti myös tuoreita trailereita. Yksi tällaisia tapauksia oli ensi vuonna siintävä Streets of Rage 4, jonka yhdeksi hahmoksi on vahvistunut sarjasta aiemminkin tuttu Adam Hunter. Esimerkiksi SkateBirdin ja Boyfriend Dungeonin vahvistettiin samaan syssyyn tekevän tuloaan Switchille.

Indie World johti niin ikään vielä muutamaan yllätysjulkaisuun. Vielä tänään tiistaina eShopiin putkahtavat saataville nimittäin niin The Talos Principle kuin ilmaiseksi pelattava hirviönmetsästyspeli Dauntless. Juuri paljastunut peligenrejä pelaajan halujen mukaan sekoittava SuperMash ilmestyi sekin saman tien pc:lle, kun taas Switchille, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle se tuodaan ensi vuonna.

Trailereita ja itse Indie World-lähetyksen voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Sports Story oli mukava yllätys! Golf Storysta kovasti pidin mutta en osannut yhtään odottaa että saisi jatkoa. Ja illan paras uutinen oli tietysti että Adam on viimein tehnyt paluun raivon kaduille!