Hanhia, Nemesis ja väläys Ghost of Tsushimasta – tämä kaikki paljastui PlayStationin uusimmassa State of Play -ohjelmassa / Uutiset / pelaaja.fi

Hanhia, Nemesis ja väläys Ghost of Tsushimasta – tämä kaikki paljastui PlayStationin uusimmassa State of Play -ohjelmassa

10.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
State of Play, Sony, PlayStation, Untitled Goose Game, Superliminal, Kingdom Herts, Resident Evil, Resident Evil 3,

Sony järjesti jälleen yhden State of Play -julkistuslähetyksiin ja tarjosi tällä kertaa isommankin annoksen julkistettavaa. Osasta teimmekin omat erilliset juttunsa, jotka löytää listattuna ohesta, mutta käydäänpä vielä läpi ne pienemmätkin maininnat.

Show'n käynnisti vahvistus siitä, että Untitled Goose Game on matkalla PlayStation 4:lle odotetusti 17. päivä joulukuuta. Kehittäjä House House vahvisti samalla tietysti perään, että myös Xbox One -versio näkee tuolloin päivänvalon.

Lähetys jatkui vahvistuksella, että pc:llä jo taikojaan tehnyt battle royale -peli Spellbreak suuntaa PlayStation 4:lle ensi vuoden alussa suljetulla betalla. Pc:ltä PlayStation 4:lle hyppää ensi vuonna yhtälailla pulmapeli Superliminal, kun taas jo aiemmin keväällä julkistetusta PlayStation VR -peli Paper Beastista saatiin tuore traileri.

Viikonloppuna ennen aikojaan vuotanut Kingdom Hearts III:n ReMind-laajennuksen traileri sai sekin viimein virallisen julkaisunsa. Nyt on siis täysin varmaa, että lisäosa ilmestyy PlayStation 4:lle tosiaan 23. tammikuuta ja Xbox Onelle vasta 25. helmikuuta. Hintaa lisärille kertyy 30 euroa. Samalla peli saa päivityksellä ilmaiseksi uusia kykyjä ja laajennettuja jakotoimintoja.

Lähetys päättyi pikaiseen vilaukseen Sucker Punchin kehittämästä Ghost of Tsushimasta. Enemmän pelistä on tarkoitus nähdä varhain perjantaiaamuna Suomen aikaan järjestettävässä The Game Awards -gaalassa.

Muut State of Play -julkistukset:

Kokonaisuudessaan State of Play -lähetyksen voi katsoa ohesta. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Jos Ghost of Tsushima tulee ens vuonna, niin on tulossa aikamoinen pelivuosi. Cyperpunk, RE3, FFVII ja varmasti lukuisia varteenotettavia pikkupelejä, tsiiiisus. Sitten kysymys, mistä aika tähän...?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Bloodborne

Jos Ghost of Tsushima tulee ens vuonna, niin on tulossa aikamoinen pelivuosi. Cyperpunk, RE3, FFVII ja varmasti lukuisia varteenotettavia pikkupelejä, tsiiiisus. Sitten kysymys, mistä aika tähän...?

Sellainenkin pikkupeli kuin The Last of Us part II oli vissiin tulossa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ongelma ei niinkään ole tuo pelien määrä vuotta kohti vaan se, että ne kaikki tulee samaan kasaan parin kuukauden sisällä. Joutuu väkisinkin valitsemaan mihin aikansa pistää ja luonnolliesti se mikä ei tule valituksei menee alekoriin.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus zappah

[quote="Bloodborne"]Jos Ghost of Tsushima tulee ens vuonna, niin on tulossa aikamoinen pelivuosi. Cyperpunk, RE3, FFVII ja varmasti lukuisia varteenotettavia pikkupelejä, tsiiiisus. Sitten kysymys, mistä aika tähän...?[/quote]Sellainenkin pikkupeli kuin The Last of Us part II oli vissiin tulossa.

Joo, en nyt listannut kuin omat mielenkiinnon kohteet. Isoja pelejä tulee siis paljon. Tämä vuosi ei ollut itselleni mitenkään ihmeellinen, mutta ehkä se on ihan hyvä että joka vuosi ei tule uutta, ehtii vanhoja pelailla.

JA JOS Elden Ring vielä julkaistaan ensi vuonna niin eii tai siis jooo mutta eiii :D