Batman- ja Suicide Squad -fanit valmiina – Warner Bros aikataulutti ensi viikon pelijulkistuksensa / Uutiset / pelaaja.fi

Batman- ja Suicide Squad -fanit valmiina – Warner Bros aikataulutti ensi viikon pelijulkistuksensa

16.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Suicide Squad, Kill the Justice League, Warner Bros, WB Games Montreal, WB Games

Kahden odotetun pelin esiinmarssi on tapahtumassa alkavalla viikolla viimein ainakin jonkinlaisessa muodossa. Warner Bros. on näin viikkoa ennen lähestyvää DC FanDome -tempaustaan julkistanut digitaalista tapahtumaa koskevan aikataulunsa, joka pitää sisällään kaksi huomionarvoista peliaiheista osuutta.

Osuuksista ensimmäinen on 22. elokuuta noin kello 20.30 järjestettävä paneeli, jossa WB Games Montreal paljastaa vihdoin virallisesti seuraavan pelinsä. Batman: Arkham Originsin aikoinaan tehnyt studio on jo pidempään vihjaillut uudesta projektistaan, joka vaikuttaisi olevan uusi Lepakkomies-seikkailu. Warnerin rekisteröimien verkkotunnusten perusteella pelin nimi voisi olla Gotham Knights.

Paneeli kestää 20 minuuttia ja tarjoaa sekä "ensisilmäyksen jännittävään uuteen peliin" että myös kyselyosuuuden kehittäjien kanssa.

Noin kello 3.00 Suomen aikaan on vuorostaan Rocksteadyn seuraavan pelin aika. Aikataulu vahvistaa jo suoraan, että pelin nimi on virallisesti Suicide Squad: Kill the Justice League. Osuudelle on annettu myös aikaa noin 20 minuuttia, joskin sen on kuvailtu koostuvan lähinnä "odotetun videopelin julkistuksesta".

Kaiken kaikkiaan 24 tuntia kestävä DC FanDome voi seuratta sen kotisivujen kautta.

Lähde: DC FanDome

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja