Batman-kehittäjä kiusoittelee jälleen – uusi symboli jatkaa ritarijahtia / Uutiset / pelaaja.fi

Batman-kehittäjä kiusoittelee jälleen – uusi symboli jatkaa ritarijahtia

9.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
batman, WB Games Montreal, Damien Wayne, kiusoittelu, Gotham City, Lepakkomies,

Seuraavan mahdollisen Batman-pelin kevyt kiusoittelu on jatkunut. Batman: Arkham Originsin aikoinaan tehnyt WB Games Montreal on julkaissut joukon uusia kuvia sosiaalisessa mediassa yhdessä "Capture the Knight" -kehoitteen kanssa.

Kuvat yhdistyvät jälleen jonkinlaiseksi logoksi tai symboliksi, jota on tulkittu jo kovasti Gotham Cityn poliisilaitoksen tunnukseksi. Vastaavanlaista kiusoittelua nähtiin aiemmin syyskuussa, jolloin WB Games Montreal juhlisti Lepakkomiehen 80-vuotta kestänyttä taivalta lyhyeeseen videoon piilotetuin merkein. Tuolloin fanien keskuudessa pohdittiin kovasti, josko hankkeella olisi kytköksiä varsinkin Ra’s al Ghuliin ja tämän salamurhaajien kiltaan tai Pöllöjen hoviin

Viimeisin varmuduella tiedetty WB Games Montrealin projekti oli Batman: Arkham Knightiin tehty Batgirl: A Matter of Family -lisäsisällön kehitys. Huhujen mukaan studio kehitti yhdessä vaiheessa kuitenkin peruutettua Suicide Squad -peliä ja että ainakin vielä kolmisen vuotta sitten se puuhaili Damien Wayneen keskittyvän Batman-pelin kanssa.

Nähtäväksi jää, milloi WB Games Montreal on valmis tekemään kunnollisen julkistuksen uusimmasta pelistään. Alkuperäisen syyskuisen kiusottelun myötä oli helppo uskoa, että projekti olisi paljastunut jo viime vuonna, mutta näin ei lopulta käynyt.

Päivitys kello 21:55: WB Games Montreal on paljastanut nyt myös tunnuksille omistetun oman sivunsa. Se antaa ymmärtää, että paljastettavia merkkejä piisaisi potentiaalisesti vielä useampia.

Lähde: WB Games Montreal (Twitter), (Instagram), (Facebook)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

I am vengeance, I am the night, I am Batman!

Kyllä uusi batman peli kiinnostaisi.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Olisi kyllä hyvä, kun hirveä pitkään kestänyt kiusoittelu. Ja sitten tapahtuu suuri julkistus...

Uusi Batman-tasohyppely mobiililaitteille!