Batman-kehittäjä kiusoittelee jälleen – uusi symboli jatkaa ritarijahtia

WB Games Montreal kiusoittelee taas useamman kuukauden tauon jälkeen.

9.1.2020 20:01

Seuraavan mahdollisen Batman-pelin kevyt kiusoittelu on jatkunut. Batman: Arkham Originsin aikoinaan tehnyt WB Games Montreal on julkaissut joukon uusia kuvia sosiaalisessa mediassa yhdessä ”Capture the Knight” -kehoitteen kanssa.

Kuvat yhdistyvät jälleen jonkinlaiseksi logoksi tai symboliksi, jota on tulkittu jo kovasti Gotham Cityn poliisilaitoksen tunnukseksi. Vastaavanlaista kiusoittelua nähtiin aiemmin syyskuussa, jolloin WB Games Montreal juhlisti Lepakkomiehen 80-vuotta kestänyttä taivalta lyhyeeseen videoon piilotetuin merkein. Tuolloin fanien keskuudessa pohdittiin kovasti, josko hankkeella olisi kytköksiä varsinkin Ra’s al Ghuliin ja tämän salamurhaajien kiltaan tai Pöllöjen hoviin

Viimeisin varmuduella tiedetty WB Games Montrealin projekti oli Batman: Arkham Knightiin tehty Batgirl: A Matter of Family -lisäsisällön kehitys. Huhujen mukaan studio kehitti yhdessä vaiheessa kuitenkin peruutettua Suicide Squad -peliä ja että ainakin vielä kolmisen vuotta sitten se puuhaili Damien Wayneen keskittyvän Batman-pelin kanssa.

Nähtäväksi jää, milloi WB Games Montreal on valmis tekemään kunnollisen julkistuksen uusimmasta pelistään. Alkuperäisen syyskuisen kiusottelun myötä oli helppo uskoa, että projekti olisi paljastunut jo viime vuonna, mutta näin ei lopulta käynyt.

Päivitys kello 21:55: WB Games Montreal on paljastanut nyt myös tunnuksille omistetun oman sivunsa. Se antaa ymmärtää, että paljastettavia merkkejä piisaisi potentiaalisesti vielä useampia.

Lähde: WB Games Montreal (Twitter), (Instagram), (Facebook)

Lisää luettavaa