Battlefield 2042:n odotettu päivitys saapui – pikapäivitys korjasi joukon kritisoituja ongelmia / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 2042:n odotettu päivitys saapui – pikapäivitys korjasi joukon kritisoituja ongelmia

26.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0

Battlefield 2042 on saanut toisen julkaisun jälkeisen päivityksensä.

Kovaa kritiikkiä keränneen Battlefield 2042:n toinen päivitys kajoaa muutamiin peliyhteisön keskeisimpiin ongelmakohtiin. Yksi Battlefield 2042:n kritisoiduimmista ongelmista oli aseiden huomattava hajonta, jota päivitys vähentää kaikilta aseilta haulikoita lukuunottamatta. Kaikkien aseiden tulisi siis olla päivityksen myötä tarkempia. Päivitys hillitsee myös ilmatyynyalusten ylivoimaa tekemällä niistä haavoittuvampia eri asetyypeille.

Nightbird-helikopterin tuhovoimaa taas on vähennetty pienentämällä konetykin ammusten räjähdysten kantamaa. Myös Super Hokum- ja Apache Warchief -helikopterien aseiden aiheuttamaa vahinkoa on heikennetty tuoreessa päivityksessä. Kaikkien maa-ajoneuvojen minigun-konekiväärien vahinkoa on niin ikään vähennetty ja tehokasta kantamaa lyhennetty.

Tasapainotuksen ohella Battlefield 2042:n kehittäjä DICE on korjannut joukon pelikokemusta heikentäneitä bugeja. Päivityksen kerrotaan esimerkiksi vähentävän pelin kaatuilua ja korjaamalla esteiden läheisyyteen haavoittuneiden pelaajien elvyttämisen estäneen ongelman.

Jatkoa Battlefield 2042:n korjauksille on luvassa pikapuoliin. DICEn mukaan pelin kolmannen ja tähän saakka suurimman päivityksen on määrä ilmestyä jo ensi viikolla.

Lähde: EA DICE

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja