Parin vuoden takainen Mortal Kombat -elokuva on saamassa jatko-osan. Hollywoodista kantautuneiden uusimpien tietojen mukaan Taru sormusten herrasta -elokuvissa ja The Boys -supersankarisatiirisarjassa nähty Karl Urban on liittymässä mukaan projektiin.

Urban on loppusuoralla neuvotteluissa, joiden myötä hän on astumassa suosikkihahmo Johnny Cagen saappaisiin. Näyttelijän ja taistelijan uria yhdistelevä hahmo on nähty mukana pelifranchisessa aivan sen vuonna 1992 ilmestyneestä ensimmäisestä osasta lähtien.

Jatko-osan saapuu ohjaamaan ykköselokuvankin ruoria pyörittänyt Simon McQuoid. Sarjakuva-adaptaatioiden  parissa viime aikoina työskennellyt Jeremy Slater (Moon Knight, The Umbrella Academy) on puolestaan vastannut käsikirjoituksen kynäilystä. Tuottajien joukosta löytyy esimerkiksi kauhumies James Wan (Saw, Riivattu, Kirottu).

Mortal Kombat julkaistiin huhtikuussa 2021 niin elokuvateattereissa kuin HBO Max -suoratoistopalvelussakin. Jatko-osan ilmestymisajankohta ei ole vielä toistaiseksi tiedossa, mutta sen on määrä toteuttaa kuvauksensa tulevan kesän aikana.

Alla uuden elokuvasarjan ykkösosan traileri.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa