Vuonna 2009 julkaistun Call of Duty: Modern Warfare 2  -pelin remasteroitu versio näyttäisi tekevän tuloaan. Etelä-Korean peli-ikärajoituksista vastaava GRAC listasi äskettäin sivullensa Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered -nimellä kulkevalle pelille ikärajaluokituksen.

Sivustolla olevien tietojen mukaan peli on ansainnut luokituksen myöhään viime kuussa. Luokituksen yhteydessä ei paljastettu pelin tukemia alustoja.

Listauksen nimen mukaan kyseessä on pelkkä yksinpelikampanjan remasterointi, joka aiheuttaa varmasti pelin legendaarisen moninpelitilan ystäville ristiriitaisia tunteita. On toki mahdollista, mutta epätodennäköistä, että moninpeli olisi oma, erikseen luokiteltava kokonaisuutensa.

Remasterointi vaikuttaisi olevan itsenäinen julkaisu, toisin kuin pelin edeltäjän, Modern Warfare Remasteredin kanssa kävi. Kyseinen peli julkaistiin ensin vain Call of Duty: Infinite Warfaren erikoisversion kylkiäisenä, mutta näki sittemmin päivänvalon myös itsenäisenä pelinä.

Huhuja Modern Warfare 2 -pelin remasteroidusta versiosta on kuulunut jo useiden vuosien ajan. Viimeksi, noin vuosi sitten, kuultiin, kuinka eurooppalainen videopeliluokittelija PEGI oli listannut pelin luokiteltavaksi.

Lähde: IGN, Eurogamer

Lisää luettavaa