Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered näyttää yhä todennäköisemmältä / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered näyttää yhä todennäköisemmältä

20.03.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
1
Call of Duty: Modern Warfare 2

Vuonna 2009 julkaistun Call of Duty: Modern Warfare 2  -pelin remasteroitu versio näyttäisi tekevän tuloaan. Etelä-Korean peli-ikärajoituksista vastaava GRAC listasi äskettäin sivullensa Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered -nimellä kulkevalle pelille ikärajaluokituksen.

Sivustolla olevien tietojen mukaan peli on ansainnut luokituksen myöhään viime kuussa. Luokituksen yhteydessä ei paljastettu pelin tukemia alustoja.

Listauksen nimen mukaan kyseessä on pelkkä yksinpelikampanjan remasterointi, joka aiheuttaa varmasti pelin legendaarisen moninpelitilan ystäville ristiriitaisia tunteita. On toki mahdollista, mutta epätodennäköistä, että moninpeli olisi oma, erikseen luokiteltava kokonaisuutensa.

Remasterointi vaikuttaisi olevan itsenäinen julkaisu, toisin kuin pelin edeltäjän, Modern Warfare Remasteredin kanssa kävi. Kyseinen peli julkaistiin ensin vain Call of Duty: Infinite Warfaren erikoisversion kylkiäisenä, mutta näki sittemmin päivänvalon myös itsenäisenä pelinä.

Huhuja Modern Warfare 2 -pelin remasteroidusta versiosta on kuulunut jo useiden vuosien ajan. Viimeksi, noin vuosi sitten, kuultiin, kuinka eurooppalainen videopeliluokittelija PEGI oli listannut pelin luokiteltavaksi.

Lähde: IGN, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Saas nähdä mitä tostakin tulee ku täällä odotellaan vieläkin 3 vuotta sitten paljastuneita vice city ja liberty city stooreja ja max pain 2 ps4:lle...