Call of Duty: Warzonen keinot huijareiden pysäyttämiseksi näyttävät tuottavan tulosta. Ainakin Redditiin lisätyn kuvakaappauksen perusteella.

Nyt jo lukitusta Reddit-ketjusta löytyvä kuvakaappaus on otettu pelihuijareiden yhteiseltä foorumilta. Siinä huijauksia käyttänyt pelaaja ilmaisee tyytymättömyyttään, koska hän joutui huijauksien käyttämisen seurauksena pelikieltoon.

Cheaters forums are now full of whining people that can’t play anymore. What a wonderful feeling. Thank you, IW. from r/CODWarzone

Eurogamer-sivuston toimittaja kävi myös vierailemassa huijarisivustoilla, ja niille on ilmestynyt entistä enemmän avunpyyntöjä pelikielloista eroon pääsemiseksi. Uusimpien kieltojen uskotaan ulottuvan aina huijaamiseen käytettyyn pc:hen asti.

Infinity Ward kävi taistoon huijareita vastaan jo aiemmin pakottamalla nämä pelaamaan toisiaan vastaan. Sittemmin studio on lisännyt Warzoneen myös kaksivaiheisen tunnistuksen, joka vaatii uusia pc-pelaajia tunnistautumaan myös tekstiviestin kautta luodessaan uuden tilin. Tämä on estänyt huijareita vain luomasta uutta tiliä vanhan joutuessa pelikieltoon.

Infinity Ward vahvisti aiemmin tässä kuussa aikovansa tukea Warzonea myös seuraavan sukupolven konsoleilla.

Lähteet: Eurogamer (1), (2)

Lisää luettavaa