Cyberpunkista ja The Witcheristä tuttu puolalainen pelistudio CD Projekt ei ole myynnissä, studion toimitusjohtaja Adam Kiciński kertoo.

Kiciński kommentoi CD Projektin hiljattaisia kauppahuhuja puolalaiselle Rzeczpospolita-talousjulkaisulle antamassaan haastattelussa. Yhtiön on arveltu olevan potentiaalinen kaupan kohde Cyberpunk 2077:n julkaisuongelmiin liittyvien taloudellisten haasteiden vuoksi, mutta Kicińskin mukaan studio aikoo pysyä edelleen itsenäisenä toimijana.

– Olemme sanoneet jo vuosien ajan aikovamme pysyä itsenäisenä, Kiciński kommentoi.

CD Projektin toimitusjohtajan mukaan yhtiö pyrkii todennäköisemmin vahvistamaan kehitysosaamistaan hankintojen kautta. Studio on hankkinut tänä vuonna omistukseensa The Molasses Flood- ja Digital Scapes -studiot, mutta Kiciński pitää mahdollisena myös uusia hankintoja, mikäli studio löytää kulttuuriinsa sopivia tiimejä.

Kiciński kommentoi haastattelussa myös Cyberpunk 2077:n uuden konsolisukupolven versiota. Hänen mukaansa päätös viivästyttää PS5- ja Xbox Series X/S-versioiden julkaisua tehtiin kehitystiimin suosituksesta, jotta julkaisusta saataisiin mahdollisimman korkealaatuinen. Uuden sukupolven version on nyt määrä ilmestyä ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä ison Cyberpunk 2077 -päivityksen kanssa. 

Lähde: VGCRzeczpospolita

Lisää luettavaa