Command & Conquer Remastered saa laajamittaisen modituen – lähdekoodit annetaan avoimesti pelaajien näprättäväksi / Uutiset / pelaaja.fi

Command & Conquer Remastered saa laajamittaisen modituen – lähdekoodit annetaan avoimesti pelaajien näprättäväksi

20.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Command & Conquer Remastered, Command & Conquer, Strategia, Westwood, Petroglyph, Red Lert,

Electronic Arts on avannut sanaisen arkkunsa koskien kesäkuussa ilmestyvän Command & Conquer Remastered -paketin moditukea.

Yhtiö vahvistaa, että paketin ilmestymisen yhteydessä se tuo fanien ulottuville alkuperäisen Command & Conquerin ja Red Alertin lähdekoodit, joilla nämä voivat leikkiä mielensä kyllyydestä GPLv3-lisenssin alla. Yhdessä paketista jo löytyvän karttaeditorin ohella tämä tarjoaa kiinnostuneille säätää omia karttojaan, luoda uusia yksiköitä, korvata vanhaa tadetta ja muokata pelilogiikkaa ja -dataa.

Modien jakamiseen Command & Conquer Remastered hyödyntää Steamin puolella Steam Workshopia, kun taas Originin puolella modeja täytyy asentaa asentaa käsin pelin ulkopuolella uusia karttoja lukuunottamatta.

Noin muuten EA vahvistaa, että koronapandemian johdosta Command & Conquer Remastered ei sisällä julkaisussa tukea LAN-peleille. Se on kuitenkin vastaisuudessakin osana kehittäjien prioriteettilistaa.

Command & Conquer Remastered ilmestyy Steamiin ja Origin-palveluun 5. kesäkuuta. Pelin ominaisuuksia esittelevän trailerin voi katsastaa aiemmasta jutustamme.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Edelleen marssien Helvettiin since '97. Nyt alkaa olemaan sen sorttista lupausta, jotta tässä alkaa jo vanhakin äväsen innostumaan. Jos saavat Hell Marchin ja FMV kohdilleen, niin avot. Lämmin ajatus EA:lle.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Kille

Edelleen marssien Helvettiin since '97. Nyt alkaa olemaan sen sorttista lupausta, jotta tässä alkaa jo vanhakin äväsen innostumaan. Jos saavat Hell Marchin ja FMV kohdilleen, niin avot. Lämmin ajatus EA:lle.

Jep, jep ja kun vielä tekisivät, emperor: battle for dune .. niin menisi koneella taas muutama tunti.

Nostoja