Crash Bandicoot -mobiilipeli vuoti julkisuuteen Candy Crush -kehittäjiltä / Uutiset / pelaaja.fi

Crash Bandicoot -mobiilipeli vuoti julkisuuteen Candy Crush -kehittäjiltä

8.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Crash Bandicoot, mobiili, King, Candy Crush, activision

Crash Bandicoot on päässyt nauttimaan jälleen menestyksestä Activisionin uusioversioiden myötä, joten seuraavaksi sarjan näyttäisi olevan aika suunnata jälleen myös mobiililaitteille. Näin antaa ymmärtää ainakin joukko kuvia, jotka vuotivat julkisuuteen perjantaina yhdessä peliä koskevan kuvauksen kanssa.

Uuden mobiilipelin takana on tietysti Activisionille kuuluva King, joka tunnetaan parhaiten edelleen Candy Crushista. Crashin viimeisimmässä mobiilikäännöksessä ei pulmailla kuitenkaan karkkien kanssa, vaan tarjolla on ilmeisesti automaattisesti raiteilla kulkevaa tasoloikintaa muutamilla oman tukikohdan rakentamiseen keskittyvillä elementeillä.

Activision tai King eivät ole vahvistaneet toistaiseksi peliä virallisesti. PocketGames-sivustolle antamassaan lausunnossa King kuitenkin toteaa, että se tutkii parhaillaan mahdollisuuksia tuoda Activisionin nimikkeitä mobiilialustoille. 

Aiemmin tällä viikolla Activisionin toimitusjohtaja Bobby Kotick kertoi sijoittajapuhelun muodossa, kuinka uuden Call of Dutyn ohella sen omistamista sarjoista suunnitellaan vielä uusiojulkaisujen ohella myös jonkinlaista muuta sisältöä. Crashin uuden menestyksen myötä onkin kovasti spekuloitu, milloin Activisionilta olisi tulossa seuraava isompi Crash Bandicoot -peli.

Lähde: Jump Button (Twitter), Kotaku AUPocketGamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Kun kyseessä on sama pulju, joka koitti laittaa copyrightin sanalle "candy", niin kyllähän tämä uutinen nostattaa niskavillat hieman pystyyn. Muutenkin itselle yhden tutuimman ja lapsuudestani rakkaimman pelisarjan alentuminen mobiliitasolle on hieman, noh, puistattavaa. Varsinkin kun miettii, millä tolalla esimerkiksi Pokemon tätä nykyä on...

Hyvässä lykyssä tää ei oo ihan täyttä jatkuvaa rahastus- taikka odottelu-shaibaa. Mutta kuten sanottua, juuri tuo firma ei herätä kovin toiveikkaita odotuksia, vaikka se kuinka kuuluu tätä nykyä Activisionille... Tai ehkä juuri sen takia pitäisi olla nyt extra skeptinen.

Tekisivät mieluiten niin, että peli maksaisi heti kättelyssä sen 3-5 €, jolloin se voisi olla jo huomattavasti laadukkaampi kuin useimmat täysin ilmaiset paskeet. Tuon avausmaksun jälkeen saisit kohtuullisen määrän kenttiä käyttöösi, mutta jotkut kaikista haastavimmat kentät, haastetilat taikka mahdolliset erikoisskinit voisivat vaatia lisää tuohta... Vaan mitä luultavammin itse peruspeli on juurikin "täysin" ilmainen, tuolla jatkuvalla odotusmittarilla sekä köykäisellä laadulla varustettuna.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Tuo kolmas kuva näyttää heti vain subway surfferilta eri teemalla.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

candy crush pelin kehittäjät on kyllä absoluuttisen mad lad.
esim candy crush pelissä on noin miljoona kenttää, joten
jos niille antaa crashin nii tekeeköne siieh miljoona kenttää pelattavaksi? ehkä..

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Juu kyllä nuo vuosien aikana puskee satoja mobiili Crash-kenttiä ulos, eri asia mitä ne sitten ovat laadultaan.

Masentava julkistus.

Käyttäjän J4nsku kuva
J4nsku

Olen aina salaa ajatuksissani halunnut Crashia myös mobiiliin, koska mielestäni endless runner tyyppinen kännykkäpeli sopisi pelisarjalle. En tosin suoranaisesti hihkunut riemusta kun luin uutisen ekan kerran ja kuulin ketkä on kehitystyön takana. Suhtaudun epäileväisesti, mutta katsotaan nyt mitä tulee.

Käyttäjän Son of the zeus kuva
Son of the zeus

Itseäni tämä ei kauheasti haittaa, mobiilipelejä tulee kyllä kulutettua. Täytyy vaan toivoa, että peli on hyvä.......

Nostoja