CD Projekt on valaissut Cyberpunk 2077:aa koskevia uuden sukupolven suunnitelmiaan osana viimeisintä sijoittajapuheluaan.

Juuri marraskuulle lykätyksi päätynyt peli julkaistaan yhä aluksi vain pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, mutta luonnollisesti PS4-versiota on mahdollista pelata myös PlayStation 5:llä ja Xbox One -versiota Xbox Series X:llä. Uuden sukupolven laitteella pelaaminen tarkoittaa, että peli pystyy ottamaan ilon irti myös tuoreemmasta teknologiasta ja näyttää näin esimerkiksi paremmalta.

Varsinainen isompi parannus uuden sukupolven laitteita varten on luvassa kuitenkin myöhemmin ensi vuonna. Niin PlayStation 4- kuin Xbox One -version omistajien luvataan pääsevän siihen käsiksi ilmaiseksi.

– Tämä sukupolvi on erilainen kuin miten hyppy PS3:sta PS4:ään ja Xbox 360:sta Xbox Oneen tapahtui aikoinaan laittaen aloittamaan asioita alusta asti. Sekä PlayStationilla että Xboxilla on tällä kertaa sukupolvien välinen yhteensopivuus, CD Projektin sijoittajapuhelussa todettiin.

Noin muuten CD Projekt luonnollisesti vahvisti, että Cyberpunkin viimeisimmän myöhästymisen myötä yhtiö on joutunut lykkäämään myös peliä varten kaavailemiaan lisäsisältö- ja moninpelisuunnitelmia. Julkisesti se ei ole tähänkään asti toki antanut tarkkaa ilmestysmisajankohtaa kyseisille hankkeille ja varsinkin moninpelin sanotaan olevan yhä pidemmän matkan päässä.

Cyberpunk 2077 ilmestyy nykytiedon mukaan 19. marraskuuta.

Lähde: Gematsu, CD Projekt

Lisää luettavaa