Cyberpunk 2077 myöhästyy uudemman kerran / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 myöhästyy uudemman kerran

18.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13
Cyberpunk 2077, Cyberpunk, lykkäys, myöhästyminen, julkaisupäivä, CD Projekt, CD Projekt RED,

CD Projekt RED on lykännyt uudemman kerran Cyberpunk 2077:n julkaisua. Odotetun rooliseikkailun ilmestyminen on tapahtumassa nyt marraskuun 19. päivä.

Studiolla kerrotaan, että sisällön osalta peli on periaatteessa valmis, mutta pelin monimutkaisen luonteen johdosta kehittäjien täytyy varmistaa, että kaikki osat ovat tasapainossa keskenään ja että läjä bugeja saadaan vielä korjatuksi. Yhtiö kun ei yksinkertaisesti halua julkaista peliä, joka "ei ole valmis".

Vielä tovin aikaa sitten Cyberpunk 2077:ää odoteltiin saataville syyskuuksi. Peliä ehdittiin lykkäämään myös jo kertaalleen huhtikuulta.

Lisätietoja Cyberpunk 2077:stä on odotettavissa 25. kesäkuuta. Tuolloin CD Projekt järjestää pelistä Night City Wire -nimisen verkkolähetyksen. Tarkkaa ajankohtaa show'lle ei ole vielä vahvistettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Onneks en kerennyt lomia vielä ottaa tuohon :) mutta sehän kerkeää just tulemaan sopivasti xboxin julkaisuun :D

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tuskin olen silloin enää elossa, mutta olisi kiinnostavaa kuulla 2070-luvun pelaajien mietteitä Cyberpunkista...

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus

Studiolla kerrotaan, että sisällön osalta peli on periaatteessa valmis, mutta pelin monimutkaisen luonteen johdosta kehittäjien täytyy varmistaa, että kaikki osat ovat tasapainossa keskenään ja että läjä bugeja saadaan vielä korjatuksi.

Tismalleen samaa sanottiin silloin, kun huhtikuun julkaisupäivää siirrettiin. Ei näihin julkaisupäiviin voi enää luottaa.

Ehkä on kuitenkin parempi, että CP77 hiotaan loppuun asti eikä julkaista lähes pelikelvottomana bugikasana, kuten eräät toiset RPG-julkaisijat tekisivät... Toivottavasti peli tulee ulos edes parin vuoden sisällä.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

5 kuukautta saadaan vielä odottaa tätä peliä,Mua ei oikein hirveästi kiinnosta kyseinen peli aivan sama kun katsoisi blade runner elokuvaa,Keanu Reeves on ok näyttelijä mutta mutta ei vaan oikein sytytä tämä Cyberpunk 2077 videopeli.

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Jaahas, tämä meni sitten suoraan Xbox Series X tai PS5 peliksi itselläni..

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tuskinpa niitä huvikseen lykkäillään, joten luotetaan siihen, että tämäkin viivästys tulee olemaan pelaajien eduksi. Ei minulla edelleenkään ole pelin kimppuun mikään kiire, hyvää kannattaa odottaa ja monta hyvää on vielä pelaamattakin ennen Cyberpunkin julkaisua.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Tätä on odotettu jo vuodesta 2012, joten muutama lisäkuukausi ei paljoa paina enää. Sitä vähää mitä pelistä on tähän asti nähty, niin ainakin niiden perusteella toivon peliin tulleen suuria muutoksia, joten lisäaika on toivottavasti vain hyväksi.

Yleisesti ottaen toivon kaikkien kehittäjien käyttävän kaikki tarpeellinen ja mahdollinen aika sovellusten (pelien) kehittämiseen.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Toivottavasti tulee suoraan uusille konsoleille niiden julkaisussa.

Käyttäjän Fox1935 kuva
Fox1935

Paljon parempi päästä pelamaan puhdasta versiota, kun se että pelissä huomattava määrä bugeja. Kaiken lisäksi pitäisi päivittää koneen näytönohjain uuteen malliin, kun on kerennyt vanhentumaan.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Kyllähän tämä odottavan aika on todella pitkä, mutta kuten muutkin sanoneet niin ennemmin nautin siitä pelistä toimivana ja bugittomana day1.
Ei se aikaisemmin julkaiseminen paljoa lohduta jos peli on pelikelvoton silloin, tulee vain huono ensivaikutelman