Cyberpunk 2077:n seuraava suuri esittely lykkääntyy – ”menossa on tällä hetkellä tärkeämpiä keskusteluja”

Myös CD Projekt astuu sivualalle maailman viimeaikaisten tapahtumien myötä.

2.6.2020 19:48

CD Projekt RED on päätynyt lykkäämään ensi viikolle kaavailtua Cyberpunk 2077:ään keskittyvää Night City Wire -verkkolähetystään. Syksyn suurpeliin tuoretta silmäystä tarjoava tapahtuma oli alkujaan aikataulutettu kesäkuun 11. päivälle, mutta nyt uudeksi ajankohdaksi on asetettu 25. kesäkuuta.

Päätöksen taustalla ovat niin Yhdysvalloissa nähdyt viime päivien levottomuudet kuin niiden laajemminkin maailmalla herättämä keskustelu poliisiväkivallasta ja syrjinnästä.

– Päätimme siirtää Night City Wiren kesäkuun 25. päivälle. Odotamme yhä innolla uuden Cyberpunk 2077 -informaation jakamista, mutta menossa on tällä hetkellä tärkeämpiä keskusteluja ja haluamme niiden tulla kuulluksi. Seisomme vilpittömästi rasismia, suvaitsemattomuutta ja väkivaltaa vastaan. Black Lives Matter, CD Projektilla kerrotaan.

Myös Sony päätti lykätä hiljattain odotettu PlayStation 5 -pelien esittelytilaisuutta samojen tapahtumien alla. Uutta päivää Sony ei ole antanut vielä omalle tilaisuudelleen. Call of Duty: Modern Warfaren sisältösuunnitelmia on niitäkin laitettu uusiksi tapahtumien myötä.

Lisää luettavaa