Cyberpunk 2077 näyttäytyi taas uudella videoesittelyllä – Netflix-anime tulossa vuonna 2022 / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 näyttäytyi taas uudella videoesittelyllä – Netflix-anime tulossa vuonna 2022

25.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9
Edgerunners, Studio Trigger, CD Projekt, CD Projekt RED, PlayStation 5, ps5, XSX, Xbox Series X, uusi sukupolvi, Braindance

CD Projekt RED on esitellyt jälleen hieman enemmän Cyberpunk 2077:tä. Ensimmäisessä Night City Wire -verkkolähetyksessä tarjolla nähtiin pelin alkua väläyttelevä tarinatraileri, muutamia satunnaisempia pelikuvaväläyksiä sekä syvällisempi pulahdus pelin Braindance-ominaisuuteen.

Braindance on osa ennen kaikkea pelin tarinankerrontaa sen tuodessa mukanaan eräänlaisia etsiväelementtejä seikkailuun. Cyberpunk 2077:n maailmassa Braindancella viitataan teknologiaan, jolla voidaan elää uusiksi ja näin siis tutkia ihmisten muistoja. Pelaamisen kannalta tämä tarkoittaa mahdollisuutta kelata ja selata läpi erilaisia tapahtumia sekä niihin liittyviä yksityiskohtia tutustuen näin tarkemmin Night Cityyn ja sen asukkaisiin.

Verkkolähetyksessä vahvistettiin lisäksi, että Cyberpunk 2077:n maailmaan perustuva animesarja Cyberpunk: Edgerunner on tekemässä tuloaan Netflixiin vuonna 2022. Sarja kertoo oman itsenäisen kymmenestä jaksosta koostuvan tarinan kaduilla kasvaneesta nuorukaisesta, joka päättää ryhtyä palkkasotilaaksi. Sarjan tuottaa Kill la Killista muun muassa tunnettu Studio Trigger ja sen musiikkipuolesta vastaa Silent Hill -sarjasta tuttu säveltäjä Akira Yamaoka.

Ohessa läjä viimeisimpiä Cyberpunk 2077 -kuvia. Esittelyn myötä muun muassa YouTubeen on tupsahtanut myös joukko ennakkokokemuksia pelistä pelikuvan kera.

Cyberpunk 2077 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 19. marraskuuta. Peliä koskevista uuden sukupolven suunnitelmista voi lukea tarkemmin tästä.

Pelaaja-lehden oma ennakkotesti Cyberpunk 2077:stä on luettavissa osana heinäkuun numeroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Hirveää öyhöttämistä. Ei vakuuta vielä.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kelpaa tähän osoitteeseen oikein mainiosti näillä näkymin 🦾😎👍🏼

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Todellaki kelpaa. Itel tänä vuonna vaa 2 pelii joka kiinnostaa. tää ja AC: Valhalla :)

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Ei kiinnosta pätkääkään

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Näyttää kyllä aivan mahtavalta. Ainoa ongelma on, että tuskin näillä nykyisillä konsoleilla näyttää lähellekään tuolta. Lehdistö myös pelasi peliä tykillä pc:llä tai GeForce Now suoratoistolla säteenseurannat päällä. Pahoin siis pelkään miltä PS4 ja Xbox One versiot näyttää.

Käyttäjän TAILGUNNER kuva
TAILGUNNER
Lainaus Hitman 47

Ei kiinnosta pätkääkään

Kiinnosti kuitenkin sen verran että jaksoit klikata uutisen ja vaivautua kommentoimaan.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Näyttää kyllä erittäin hyvältä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tule näitä trailereita katsottua kun/jos peli kiinnostaa - koska haluan kokea mahdollisimman paljon itse - mutta luen kyllä muutoin uutiset. Kommenteissa ihmetyttää nämä "ei kiinnosta"-tyypit, jotka kuitenkin vähintään avaavat uutisen, kirjautuvat sisään ja kommentoivat kuinka ei kiinnosta. Kovin paljon kuitenkin "vaivaa" sen eteen ettei kiinnosta.

Tälläkin sivulla on kuitenkin uutisia, joissa ei ole yhtään kommenttia. Sanoisin että ne on ne uutiset, jotka ei kiinnosta. Ainakaan kommentin vertaa. Ainahan ei ole pakko kommentoida mitään - asia, jonka olen yrittänyt itsekin oppia vaikka väitän kyllä silti kirjoittavani enemmän "asiaa" kuin "ei kiinnosta". Mikäli jokin "ei kiinnosta" ja siitä on "pakko" kertoa, niin ainakin perustelen miksi tämä "piti" kirjoittaa.

PS. Saisikohan lainausmerkit vielä jonnekin kun niitä ei vielä ole tarpeeksi?

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Loistavalta näyttää.