Cyberpunk 2077 näyttäytyi taas uudella videoesittelyllä – Netflix-anime tulossa vuonna 2022

Ensimmäinen Night City Live -verkkolähetys toi mukanaan taas uuden katsauksen Cyberpunk 2077:ään.

25.6.2020 21:22

CD Projekt RED on esitellyt jälleen hieman enemmän Cyberpunk 2077:tä. Ensimmäisessä Night City Wire -verkkolähetyksessä tarjolla nähtiin pelin alkua väläyttelevä tarinatraileri, muutamia satunnaisempia pelikuvaväläyksiä sekä syvällisempi pulahdus pelin Braindance-ominaisuuteen.

Braindance on osa ennen kaikkea pelin tarinankerrontaa sen tuodessa mukanaan eräänlaisia etsiväelementtejä seikkailuun. Cyberpunk 2077:n maailmassa Braindancella viitataan teknologiaan, jolla voidaan elää uusiksi ja näin siis tutkia ihmisten muistoja. Pelaamisen kannalta tämä tarkoittaa mahdollisuutta kelata ja selata läpi erilaisia tapahtumia sekä niihin liittyviä yksityiskohtia tutustuen näin tarkemmin Night Cityyn ja sen asukkaisiin.

Verkkolähetyksessä vahvistettiin lisäksi, että Cyberpunk 2077:n maailmaan perustuva animesarja Cyberpunk: Edgerunner on tekemässä tuloaan Netflixiin vuonna 2022. Sarja kertoo oman itsenäisen kymmenestä jaksosta koostuvan tarinan kaduilla kasvaneesta nuorukaisesta, joka päättää ryhtyä palkkasotilaaksi. Sarjan tuottaa Kill la Killista muun muassa tunnettu Studio Trigger ja sen musiikkipuolesta vastaa Silent Hill -sarjasta tuttu säveltäjä Akira Yamaoka.

Ohessa läjä viimeisimpiä Cyberpunk 2077 -kuvia. Esittelyn myötä muun muassa YouTubeen on tupsahtanut myös joukko ennakkokokemuksia pelistä pelikuvan kera.

Cyberpunk 2077 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 19. marraskuuta. Peliä koskevista uuden sukupolven suunnitelmista voi lukea tarkemmin tästä.

Pelaaja-lehden oma ennakkotesti Cyberpunk 2077:stä on luettavissa osana heinäkuun numeroa.

Lisää luettavaa