Dark Soulsin innoittama Lords of the Fallen jatkuu suuremmassa mittakaavassa – logo paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Soulsin innoittama Lords of the Fallen jatkuu suuremmassa mittakaavassa – logo paljastettu

11.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
CI Games, Lords of the Fallen, Hexworks, Lords of the Fallen 2, ARPG, toimintaroolipeli,

Puolalaispelitalo CI Games on antanut uuden elonmerkin pitkään suunnitteilla olleesta Lords of the Fallen 2:sta. Tuore toimintaroolipeli on käynyt läpi useamman mutkan viimeisen kuuden vuoden aikana, mutta näin tammikuussa siitä on saatu julkaistua logo sekä muutamia pieniä lisäyksityiskohtia.

Lords of the Fallen 2 on meidän suurin projektimme koko CI Gamesin mittakaavassa. Edellinen peli oli täysihintainen, täysvarustettu julkaisu, ja lähestymme seuraavaa aina vain isommalla mittakaavalla. Jatko-osa siirtää sarjan pimeään fantasiaan ja tarjoaa uusitun sekä haastavan taistelujärjestelmän, CI Games toteaa tuoreimmassa tiedotteessa.

Lords of the Fallen 2:ta kehittää tätä nykyä CI Gamesin vuosi sitten perustama Hexworks, jolta löytyy toimipaikka sekä Barcelonasta että Bukarestista. Alkujaan Dark Soulsin innoittaman sarjan loi vuonna 2014 Deck13, mutta se on sittemmin tullut tutuksi The Surge -toimintaroolipeleistään.

Kehitteillä Lords of the Fallen 2 on PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle. Julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä annettu.

Lähde: CI Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Odotan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt kun ei PS5:n kanssa pääse Demon's Soulsiakaan edes harkitsemaan niin alkanut ehkä pienoinen souls-nälkä kasvamaan. Pitäisi ehkä siis lopultakin pelata se Lords tai sitten Surge, jonka toinen osa, joka ilmeisesti vähemmän "surgea" kuin ensimmäinen, näyttäisi löytyvän Game Passistakin.

Ei vain ole jaksaneet niin innostaa nämä kopiot kun alkuperäiseenkin vähän väsyi. Ai niin, mutta Niohistakin on se toinen tullut ja eka kyllä maistui. Varmasti nämä muutkin viihdettä tarjoaisi kun saisi aikaiseksi aloittaa.

Parhaaksi "Soulsiksi" silti omissa kirjoissa nousi lopulta yllättäen Sekiro. Ehkä sen kautta voisi palata Bloodbornen pariin kun se ei samalla tavalla koskaan "napsahtanut" kuin mitä Sekiro kun lopulta siihen pääsi sisään. Jos Bloodborne tarjoaakin jotain samaa kun homman "äkkää", niin vähintään pelaamattoman lisärin vuoksi voisi pelin pariin palailla. Tosin jos ei ole "naksahtanut" platinaan asti pelatessa niin ehkä sitä ei ole naksahtamassakaan.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna
Lainaus zappah

Jos Bloodborne tarjoaakin jotain samaa kun homman "äkkää", niin vähintään pelaamattoman lisärin vuoksi voisi pelin pariin palailla. Tosin jos ei ole "naksahtanut" platinaan asti pelatessa niin ehkä sitä ei ole naksahtamassakaan.

Old Hunters -dlc:n bossit pelin parhaimmistoa, eli kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun.

Mitä uutiseen tulee, niin ei voisi vähempää kiinnostaa. Ykkösosa oli sellainen kakkakikkare, ettei sen kanssa kauaa viihtynyt.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minusta eka osa tosi hyvä. :D

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Eilen sain juuri viimeisteltyä DS2 sotfs. Nyt olisi pelattuna DS3, BB, DSR, LOTF, Sekiro (siihen eka pappaan asti). PS5 sain haltuuni juuri ja sillä odottaisi Demon`s Souls. Mutta uusi LOTF kelpaa myös. Eka oli ihan mukiin menevä tekele.