Dark Soulsista ammentava Mortal Shell avaa suljetun pc-betansa / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Soulsista ammentava Mortal Shell avaa suljetun pc-betansa

5.07.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
Mortal Shell

Kehittäjä Cold Symmetryn huhtikuussa julkistettu soulslike-toimintaroolipeli Mortal Shell avaa aikaisemmin suljettuna pysyneen betansa kaikille pelattavaksi Epic Games Storen kautta. Päätöksen taustalla on suuri kysyntä pelaajayhteisön suunnalta.

Pelaaja voi kaapata haltuunsa Mortal Shellin maailmaan kadonneiden sotureiden kehot. Betassa pelattavissa on kaksi eri soturia: Harros ja Tiel. Minkäänlaisia spoilereita tarinan suhteen ei ole, ja "laajalle levittäytyvät" Fallgrimin suot ovat vain osittain tutkittavissa. Kehittäjät lupaavat haastavaa kokemusta, ja betan kuvauksessa arvellaan parhaillakin pelaajilla kestävän sen läpäisyssä noin tunnin verran.

Mortal Shellin kesäkuussa julkaistun pelikuvatrailerin voi vilkaista alta. Se julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle vielä vuoden 2020 aikana.

Lähteet: PCGamer, Epic Games Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Oikein mukiin menevä oli tuo beta/demo. Olin yllättynyt, että pyytävät pelistä vain 30€. Toisaalta 6 miehen tiimi ja varmaan sen myötä pienempi peli.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Soulslike mutta Soulsin sielu puuttuu. Tällaiseen pikapyrähdykseen ei jaksa edes syventyä, pelihän tulee olemaan lyhyt. Kaipaisi enemmän tiimiä ja budjettia taakseen kasvaakseen kiinnostusta herättäviin mittoihin.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus Audiovarmennus

Soulslike mutta Soulsin sielu puuttuu. Tällaiseen pikapyrähdykseen ei jaksa edes syventyä, pelihän tulee olemaan lyhyt. Kaipaisi enemmän tiimiä ja budjettia taakseen kasvaakseen kiinnostusta herättäviin mittoihin.

Tässähän on pieni tiimi laittanut resurssit oikeisiin paikkoihin. peli on yllättävän nätti, uusia mekaniikoita (harden), synkkä teema ja taistelu toimii oikein hyvin. Olihan se Hellblade myös lyhyempi kokemus ja vielä hyvä sellainen. Taistelukin toimii paremmin, kuin Surge 1:ssä joka oli ihan täysi 60€ peli. Voit mixata R1 ja R2 lyöntejä miten haluat, voit delayata iskua hieman ja voit väliin lyödä vaikka hyppylyönnin. Yhistelemällä hardenia (block) saat vihollisen combon/iskun loppumaan seinään, tuon voi myös käyttää vaikka ilmalennon aikana.

Nykyään löytyy aika paljon pienempiä ja indie souls like pelejä, menetät kyllä aika paljon jos pelin pieni koko on "ongelma".

Nostoja