Dead Space -kehittäjät jakoivat viimeisen infopäivityksensä tälle vuodelle – uusiokauhusta saadaan seuraavan kerran lisätietoja ensi vuonna

Uusitun Dead Spacen kehittäjät vastasivat peliyhteisön palautteisiin.

12.9.2021 11:11

Uudistettua Dead Spacea työstävä EA Motive on julkaissut viimeisen kehittäjäpäivityksensä tälle vuodelle.

EA Motive jakoi pelille omistetulla Reddit-sivulla lyhyen videon, jossa esitellään pelin avaruusaluksen ulkoasun hienosäätöä kehitystyökaluilla. Video on nähtävästi vastine peliyhteisöltä saatuihin palautteisiin, joiden mukaan Dead Spacen viime viikolla julkaistulla videoesittelyllä nähdyt ympäristöt näyttivät liian siistiltä istuakseen pelin asetelmaan. Videon ohella julkaistussa viestissä kehittäjät kiittävät palautteista ja muistuttavat, että kaikki trailerilla nähty kuvitus oli vielä hyvin keskeneräistä. Kehittäjien kerrotaankin työskentelevät paraikaa varmistaakseen, että uusioversion ilme on tarpeeksi rosoinen Dead Spaceksi.

Uutta kuvamateriaalia Dead Spacesta ei kannata odottaa ihan lyhyeen aikaan. Motiven mukaan kyseinen video on kuluvan vuoden viimeinen päivitys pelin tiimoilta. Kehittäjät lupaavat palata asiaan taas ensi vuonna, kun Dead Spacen kehitys on edennyt pidemmälle.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa