Borderlands-videopeleihin pohjaavaan uutuuselokuvaan tehdään lisäkuvauksia. Elokuvan muuten ohjannut, kauhugenren parissa paljon työskennellyt Eli Roth ei kuitenkaan ehdi hypätä enää takaisin mukaan projektiin, joten ohjaajan tuolille istahtaa Tim Miller.

Lisäkuvaukset kestävät kaksi viikkoa. Tämä ei kuitenkaan käynyt yksiin Rothin aikataulujen kanssa; hän on aloittanut työt uuden Thanksgiving-kauhurainan parissa.

Miller teki elokuvaohjausdebyyttinsä ensimmäisen Deadpool-filmatisoinnin myötä. Hän on ohjannut myös Terminator: Dark Fate -elokuvan sekä toimii luomansa Netflixin antologia-animaatio Love, Death & Robotsin showrunnerina.

Borderlandsin pääosissa nähdään paljon tunnettuja kasvoja. Mukana ovat mm. Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black ja Jamie Lee Curtis.

Scifiä, komediaa ja toimintaa yhdistelevän liveaction-seikkailun ensi-iltapäivämäärä ei ole vielä tiedossa. Projekti on kuitenkin jälkituotantovaiheessa, joten sen uskoisi kiitävän valkokankaille todennäköisesti tämän tai ensi vuoden aikana.

Alla alkuperäispelin traileri.

Lähde: Deadline

 

Lisää luettavaa