Hideo Kojima on antanut osviittaa tulevan Death Stranding -elokuvan tuotannosta.

Kojima Productions ja tuottaja Alex Lebovicin elokuvayhtiö Hammerstone Studios paljastivat äskettäin kehittävänsä elokuvaa Kojiman Death Stranding -pelin pohjalta. IGN-julkaisun haastattelussa esiintynt pelikonkari kertoo saaneensa Hollywoodista liudan tarjouksia elokuvan tuottamisesta. Muiden tuotantoyhtiöiden ideat eivät kuitenkaan vastanneet Kojiman näkemyksiä elokuvan varalle.

– Sain monia hissipuheita ison mittakaavan elokuvasta kuuluisilla näyttelijöillä ja näyttävillä räjähdyksillä, mutta mitä virkaa räjähdyksistä olisi Death Strandingissa, Kojima kuvailee.

Kojiman mukaan hän ei pyri tekemään rahaa Death Stranding -elokuvalla. Hän kertoo tavoittelevansa elokuvalla taiteellisia arvoja, joita ison budjetin tuotannoissa ei välttämättä pystyisi painottamaan.

– En ole lainkaan keskittynyt rahan tekemiseen. Tähtään pikemminkin arthouse-lähestymistapaan, ja Alex Lebovici oli ainoa henkilö joka tarjoutui tekemään sellaista elokuvaa, joten uskon hänen olevan poikkeuksellinen tyyppi.

Death Stranding -elokuvasta on tarkoitus tehdä erilainen pelielokuva. Kojiman mukaan perinteiset pelielokuvat on pyritty tekemään pelin näköisiksi, mikä on johtanut niiden epäonnistumiseen.

– Haluan muuttaa ja kehittää Death Strandingin maailmaa elokuvaan sopivalla tavalla. Joten tavallaan Death Stranding -elokuva ottaa suunnan, jollaista kukaan ei ole kokeillut pelin elokuvasovituksessa.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa