Toimintaroolipelien klassikko Diablo II tekee odotusten mukaisesti paluun uusioversion merkeissä. Blizzard Entertainment vahvisti BlizzCon-tapahtumansa yhteydessä, että vielä myöhemmin tänä vuonna julkaisunsa saa Diablo II: Resurrected.

Pc:n ohella peli on matkalla konsoleille aina PS5:tä, Xbox Seriesia, PS4:ää, Xbox Onea ja Swithiä myöten. Resurrected pyrkii pitämään vanhan tutun pelattavuuden pääasiallisesti ennallaan ja mahdollistaakin pelaamisen niin uudella 3D-ulkoasulla kuin vanhalla sprite-tyylillä. Vanhat animaatiot on nekin laitettu uusiksi, joskin Blizzard lupaa seuranneen otos otokselta tarkasti myös alkuperäistä tyyliä.

Sisuksissaan Resurrected pitää niin Diablo II -pääpelin kuin sen Lord of Destruction -lisäosan. Peli tukee alustojen välistä tallennusten siirtoa, joskaan ei ilmeisesti alustojen välistä moninpeluuta.

Projektin takana ovat Blizzardin itsensä ohella siihen hiljattain osaksi liittynyt Vicarious Visions, jolla on aiempaa kokemusta myös Crash Bandicootin ja Tony Hawk’s Pro Skaterin tuomisesta nykypäivään. Parhaillaan peliä varten voi hakea alpha-testaajaksi sen kotisivuilla.

Lisää luettavaa