Diablo IV:n ohjaaja ja pääkenttäsuunnittelija sekä World of Warcraft -suunnittelija saivat lähtöpassit Blizzardilta

Blizzard Entertainment kertoo henkilöstövaihdoksista studion isoissa peleissä.

2.11.2021 22:47

Diablo IV:n ohjaaja ja pääkenttäsuunnittelija sekä World of Warcraft -suunnittelija ovat jättäneet Blizzard Entertainmentin.

Blizzard on vahvistanut Luis Barrigan, Jesse McCreen ja Jonathan LeCraftin lopettaneen yhtiön palveluksessa. Studio ei suoraan kerro lähtöjen liittyvän viimeaikoina velloneeseen työpaikkahäirintäkohuun, mutta toteaa lausunnossaan studion jatkavan työskentelyään turvallisen ja tuottavan työyhteisön luomiseksi kaikille työntekijöilleen.

Diablo IV:n ohjaajana toiminut Barriga jättää yhtiön 15 työskentelyn jälkeen. Ennen Diablo IV:ää hän toimi tehtävä- ja järjestelmäsuunnittelijana sekä pääpelisuunnittelijana World of Warcraftissa. Diablo 3:n ja World of Warcraftin parissa työskennellyt McCree toimii Diablo IV:n pääkenttäsuunnittelijana. McCreen tavoin vuonna 2005 Blizzardin palveluksessa aloittanut LeCraft taas oli työskennellyt World of Warcraftin kehityksessä The Burning Crusade -laajennuksen ajoista saakka.

Ennen Barrigan, McCreen ja LeCraftin lähtöä myös Blizzard Entertainmentin johtoa laitettiin uusiksi. Aikaisemmin tässä kuussa studion johtaja J. Allen Brack sekä HR-johdossa toiminut Jesse Meschuck saivat jättää yhtiön. Blizzardin lausunnon perusteella muutoksia on luvassa myös jatkossa studion yrittäessä toipua oikeuskanteen ja mediamylläkän nostamasta kohusta.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa