DICE kartoitti Star Wars: Battlefront II:n loppuvuoden / Uutiset / pelaaja.fi

DICE kartoitti Star Wars: Battlefront II:n loppuvuoden

21.08.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
1
Star Wars Battlefront II Roadmap

Pelistudio DICE ja EA ovat paljastaneet, mitä Star Wars Battlefront II:n loppuvuosi pitää sisällään. Luvassa on taas uusi pelikenttä, kokonaan uusia pelitiloja ja luonnollisesti uuteen elokuvaan pohjautuvaa sisältöä.

Jo aikaisemmin paljastettu Felucian viidakkoplaneetta lisätään peliin syyskuussa. Sen siimeksessä tapahtuvat taistelut pitävät sisällään separatistiarmeijan viimeisen hyökkäyksen, jonka tieltä tasavallan joukot yrittävät päästä pakoon, ja samalla evakuoida paikallisia maanviljelijöitä.

Toinen uusista pelimuodoista on yhteistyötila, jossa pelaajat taistelevat enintään neljän hengen ryhmissä tekoälyn ohjaamia vihollisia vastaan. Tehtävänä on suorittaa sarja erilaisia tavoitteita taistelun tiimellyksessä. Sekä tasavallan klooniarmeija, että separatistit ovat pelattavissa ja kenttinä ovat saatavilla kaikki viisi kloonisotien aikakauden planeettaa. 

Yhteistyöpelin lisäksi myös yksinään pelaaville on tarjolla lisää pelattavaa. Instant Actioniksi ristitty uusi pelitila toimii samalla tavalla kuin pelistä jo löytyvä Capital Supremacy, mutta yksinpelinä. Saatavilla ovat samat kentät kuin Capital Supremacyssa.

Lisää paljastuksia syksyllä saapuvista uudistuksista on ilmeisesti luvassa, mutta tähän hätään DICE ja EA eivät kerro vielä enempää. Joulukuussa ilmestyvän The Rise of Skywalker -elokuvan vanavedessä saapuvasta lisäsisällöstä ei paljastettu muuta kuin sen yhteys elokuvaan. Yksityiskohtia on luvassa myöhempänä ajankohtana.

Lähde: EA

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Noni kyllähän tää vaan paranee ajan kanssa, mutta olisi kyllä pitäny olla heti alussa paljon enemmän tarjottavaa kuin mitä oli. Onneksi en itse ostanut heti alussa peliä vaan jaksoin odotella alennuksia.

Nostoja