Star Wars Battlefront II saa seuraavan ison päivityksensä ylihuomenna 26. kesäkuuta. Trailerilla nähdään, mitä kaikkea on luvassa.

Faneja varmasti ilahduttaa tuhoajadroidien pyöriminen pelin taistelukentille. Separatistien puolella tuhoa kylvävät tappokoneet kykenevät pallomuodossaan siirtymään nopeasti paikasta toiseen, mutta taistelutilassa ne muistuttavat enemmän raskaampia yksiköitä tehokkailla aseillaan ja kestävillä kilvillään.

Tasavallan puolella lisää tulivoimaa tarjoaa puolestaan TX-130 -tankki. Sen aseistuksesta löytyvät niin perinteiset lasertykit kuin raketitkin.

Kosmeettisella osastolla jediritari Anakin Skywalker saa General Skywalker -skinin, joka pohjaa hahmon Clone Wars -animaatiosarjassa käyttämään taisteluhaarniskaan. Muita päivityksiä tasavallan joukkojen ulkoasuun edustavat klooniarmeijan 212. tiedusteludivisioona ja 41. tiedustelupataljoona, joiden taisteluun liittymisen myötä on taas hieman enemmän erilaisia kloonisotilaita.

Lisäyksiä ei tehdä pelkästään yksittäisten hahmojen muodossa. Capital Supremacy -pelitilaa laajennetaan yhdellä pelikentällä, kun pelaajat pääsevät valtaamaan asemia Naboon maisemissa. Päivityksen jälkeen peliin on tulossa myös Felucian viidakkoplaneetta, josta trailerilla nähdään konseptikuvaa.

EA ja DICE ovat päivittäneet Battlefront II:ta merkittävästi kompastellen menneen julkaisun jälkeen. Monien aikaisempien päivitysten tavoin tämäkin lisäsisältö tulee nimenomaan suositulle kloonisotien aikakaudelle.

Lisää luettavaa