DICE:llä ei ole aikaa Mirror's Edgelle – studio keskittyy täysin Battlefieldiin / Uutiset / pelaaja.fi

DICE:llä ei ole aikaa Mirror's Edgelle – studio keskittyy täysin Battlefieldiin

23.06.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
0

Battlefield-pelisarjan kehittäjänä tunnettu DICE-studio aikoo keskittyä Battlefieldin kehitykseen.

Räiskintäpelisarjallaan maailmanmaineeseen noussut studio on vuosien varrella kehittänyt myös vuonna 2016 julkaistun Mirror's Edge Catalystin. Viime vuoden lopulla studion johdossa aloittaneen Rebecka Coutazin mukaan DICE:llä ei kuitenkaan ole aikaa sivuprojekteille. Tällä hetkellä studio laittaa panoksiaan Battlefield 2042:n kehitykseen, mutta myös tulevaisuudessa DICE:n painopiste on Battlefieldissä.

– Keskitymme vain Battlefield 2042:een. Meillä ei ole aikaa millekään muulle ja haluamme tehdä juuri tätä. Kolmessa vuodessa haluamme olla se räiskintäpelien voimanpesä, joka DICE ansaitsee olla, Coutaz kommentoi Gamesindustry.biz -sivuston haastattelussa.

Coutaz kertoo studion haluavan myös lunastaa pelisarjan fanien odotukset Battlefield 2042:sta. Vaikka kehittäjien on jo huhuttu siirtyneen pelisarjan seuraavan osan pariin, ei studio voinut jättää peliä sikseen odotukset alittaneen julkaisun jälkeen.

– Emme voineet tehdä niin pelaajille tai itsellemme, Coutaz kommentoi ajatusta Battlefield 2042:n hylkäämisestä ja seuraavan osan pariin siirtymisestä.

– Meille on tärkeää parantaa Battlefield 2042:ta ja tarjoamaamme pelikokemusta. Olemme sen velkaa heille.

Lähde: Gamesindustry.biz

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.